Galaxy Book Flex 5G duce conectivitatea 5G la un nou nivel

663
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat disponibilitatea laptopului premium Galaxy Book Flex 5G. Samsung a adăugat conectivitate 5G laptopului său flexibil de vârf, cu cel mai recent procesor puternic Intel. Book Flex 5G are o cameră spate de 13 M și un ultra-sofisticat stylus S Pen.

Dispozitivele mobile și computerele au devenit esențiale pentru comunicare și lucru, dar și pentru divertisment și multe altele. Nu a fost niciodată mai important pentru dispozitivele noastre să facă față oricărei sarcini la îndemână, cu o conectivitate perfectă și capabilități intuitive. Galaxy Book Flex 5G îndeplinește cerințele Intel cu platforma Evo pentru calcul și specificații avansate, permițând reacție excepțională, viață mai eficientă a bateriei și trezire instantanee.

Galaxy Book Flex 5G este propulsat procesorul de a 11 generație Intel Core, cu Intel Iris X e ca grafică. Noul laptop Samsung oferă performanțe inteligente și procesare puternică pentru productivitate impresionantă și divertisment uimitor. Acum cu o conectivitate Wi-Fi 6 și 5G aveți la dispoziție o experiență de laptop fără egal.

Capacități de conectivitate pentru orice aveți nevoie

Galaxy Book Flex 5G elimină constrângerile normale de a lucra de pe un computer în timp ce vă aflați în afară și vă permite, în schimb, să vă conectați cu ușurință prin 5G atunci când aveți nevoie. Cu conectivitatea 5G, puteți transmite în direct, descărca documente și partaja videoclipuri de înaltă rezoluție oriunde vă aflați. Vitezele 5G variază și necesită o rețea și o conexiune optimă care mai depinde de operatorul de rețea.

Wi-Fi 6 este cea mai recentă versiune de conectivitate Wi-Fi. Crește cu 20% viteza de descărcare/încărcare în comparație cu generațiile anterioare de Wi-Fi. Denumirea Wi-Fi a fost inventată de firma de consultanță Interbrand.

Pe primul laptop Samsung echipat cu 5G, aceste lucruri au loc la viteze extrem de rapide, ceea ce înseamnă că veți putea să vă bucurați de puterea unei rețele mobile 5G chiar pe computerul dvs. De asemenea, puteți experimenta Wi-Fi 6 pentru o conectivitate rapidă și ușoară. Viteza reală și conectivitatea pot varia în funcție de țară și de mediul utilizatorului.

Performanță de vârf cu Galaxy Book Flex 5G

Cu Galaxy Book Flex 5G cu procesor Intel Evo aveți performanțe excepționale, fără a vă limita mobilitatea. Susținut de cea mai recentă generație de procesor Intel Core, laptopul Samsung 2-în-1 oferă o viteză incredibilă și informații pentru o experiență incredibilă. Împreună cu afișajul uimitor și Intel Iris X e Graphics, Galaxy Book Flex 5G oferă camere luminoase și efecte vizuale strălucitoare, în timp ce jocurile de până la 60fps sunt mai pot fi redate în condiții excelente.

Noul laptop Samsung 5G are o baterie de 69,7Wh de mare capacitate, care oferă o durată de viață fără griji. Cu 16 GB de memorie RAM (NVMe) puteți să creați, să înregistrați și să transmiteți streaming toată ziua, fără probleme.

Cameră de 13 MP la spate și stilou S Pen

Pentru prima dată, Samsung introduce o linie de laptopuri cu o cameră de 13 MP la spate. Galaxy Book Flex 5G vă permite să realizați rapid și ușor instantanee de note, rețete și orice altceva trebuie să înregistrați. După ce ați fotografiat lumea din jurul dvs. în detalii uimitoare, veți putea să adnotați rapid imaginile cu ajutorul S Pen încorporat, oferind noi modalități de a adăuga adâncime notelor dvs.

Utilizând Voice Note cu S Pen, puteți înregistra sunetul în timp ce luați note, apoi puteți selecta o notă pentru a reda sunetul înregistrat și a auzi ce se spunea în momentul în care scriați. Astfel veți avea întotdeauna contextul de care aveți nevoie pentru a vă asigura că notele dvs. sunt pe măsură.

Galaxy Book Flex 5G are cea mai recentă versiune Samsung Notes. Astfel încât veți avea întotdeauna acces la aplicație pentru a vă nota ideile de pe smartphone-ul și laptopul dvs. Galaxy. Ecosistemul conectat Samsung vă sincronizează notele cu celelalte dispozitive Galaxy. Chiar cu seria Galaxy Note 20, Galaxy Tab S7 și S7+, astfel încât le aveți întotdeauna la îndemână oricând.

Pentru a experimenta tot ce este mai bun din S Pen, Samsung va include o perioadă de ofertă gratuită pentru Clip Studio Paint 5. În acest fel puteți să dați viață creativității pe o aplicație de pictură digitală puternică și versatilă. Durata ofertei gratuite poate varia în funcție de piață.

Camera de 13 MP de la spate poate fi folosită pentru a surprinde panorame uimitoare și pentru a înregistra videoclipuri din mers. Dispozitivul are, de asemenea, o impresionantă cameră frontală de 720p, pentru selfie și apeluri video.

Galaxy Book Flex 5G în Royal Silver

Laptopul are afișaj tactil FHD de 13,3 inch, procesor Intel Core i5 / i7 și grafică Intel Iris X e. Are memorie RAM de 16 Gb și stocare de 512 GB, care poate fi extinsă cu un Micro-SD. Sistemul de operare este Windows 10 Home sau Windows 10 Pro. Samsung Galaxy Book Flex 5G are dimensiunile de 304,9 x 202,3 x 14,9 mm și greutatea de 1,12 kg și vine în culoarea Royal Silver. Pentru securitate are senzor de amprentă digitală.

Galaxy Book Flex 5G are tastatură iluminată din spate, Wi-Fi 6 (Gig+), 802.11ax 2 × 2, Wi-Fi Direct, Bluetooth v5.1. Porturi: Thunderbolt 4, USB-C, USB 3.0, HDMI, slot UFS și Micro-SD, slot SIM.