Samsung Galaxy Book Pro Series: calculatoare mobile pentru lumea conectată

672
Samsung Galaxy Book Pro Series calculatoare mobile pentru lumea conectata
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat azi noile modele Samsung Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360. Acestea  remodelează PC-ul pentru consumatorii de telefonie mobilă, reunind conectivitatea de generație următoare, design ultra-portabil și performanță ridicată. Noua generație de dispozitive mobile de calcul reunesc performanțe puternice cu ADN-ul mobil al unui smartphone Samsung Galaxy.

Bazat pe ecosistemul Galaxy îmbunătățit, Galaxy Book Pro și Book Pro 360 funcționează perfect cu celelalte dispozitive Galaxy și IoT. În acest fel facilitează fluxul de lucru și divertismentul de pe dispozitive – facilitând și viața utilizatorilor. Pentru seria Galaxy Book Pro, Samsung a îmbrățișat o colaborare deschisă, colaborând cu parteneri lideri din industrie Intel și Microsoft. Astfel au realizat o nouă abordare a computerului mobil, în care smartphone-urile și computerele funcționează împreună impecabil între sistemele de operare și nu sacrifică niciodată performanța pentru portabilitate.

Seria Galaxy Book Pro este personalizată pentru lumea care preferă multi-dispozitive. Laptopurile sunt susținute de un vast ecosistem de dispozitive și servicii conectate care vă ridică productivitatea, creativitatea și divertismentul.

Inspirat de designul mobil, construit pentru rutine moderne

Samsung Galaxy Book Pro 360 și Samsung Galaxy Book Pro. Au fost concepute în jurul nevoilor și rutinelor utilizatorilor moderni de telefonie mobilă. Au fost realizate pentru a vă face experiența de zi cu zi mai simplă, mai lină și mai intuitivă. Aceste PC-uri sunt cele mai mobile Galaxy Books de la Samsung. Samsung Galaxy Book Pro de 13 inch (33,02 centimetri) cântărește doar 0,87 kg! Are o grosime de doar 11,2 mm, este foarte subțire – nu este nevoie să faceți niciun compromis atunci când îl puneți într-o geantă. Ambele modele au fost lansate în variante de 13 și 15 inch.

Acest design compact nu este construit în detrimentul durabilității. Cele două modele sunt fabricate din aluminiu cu o durabilitate militară din seria 6000. Este același aliaj de încredere folosit de către principalii producători aerospațiali din întreaga lume.

Cu suportul rapid și sigur LTE 4 și 5G, puteți transforma orice locație într-un birou mobil, teatru sau sală de conferințe. În plus, seria Galaxy Book Pro este compatibilă cu Wi-Fi 6E, astfel încât să vă puteți bucura de mai multă lățime de bandă și o conexiune la internet mai rapidă de 6 GHz acasă sau la birou.

Durata de viață a bateriei este crucială pentru mobilitate, iar noile Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360 sunt construite pentru a funcționa toată ziua. Cu bateria de lungă durată, rareori va trebui să vă faceți griji cu privire la întreruperea sarcinii pentru a căuta o priză. Dar dacă trebuie să le încărcați rapid, seria Galaxy Book Pro acceptă încărcare rapidă de 65W. Astfel puteți completa dispozitivul rapid cu energie cu un adaptor USB de tip C.

Divertisment imersiv cu Galaxy Book Pro 360 și Book Pro

Echipată cu hardware de ultimă oră, seria Galaxy Book Pro este construită pentru a vă duce divertismentul la nivelul următor. Acestea sunt primele PC-uri Windows Samsung cu afișaje Super AMOLED. Asta înseamnă că această tehnologie de vârf este acum disponibilă în întregul portofoliu mobil Samsung – de la ceasuri inteligente și smartphone-uri, până la tablete și PC-uri.

Ecranul este certificat Eye Care de SGS, producând mai puține emisii de lumină albastră decât LCD-urile standard. Intelligent Color Engine va regla automat spațiul de culoare în funcție de sarcina la îndemână. Filmele și jocurile vor apărea vii și intense în profilurile color DCI-P3 sau AMOLED native; iar pentru editarea de fotografii, în care doriți ca imaginile dvs. să pară realiste, seria Book Pro va optimiza automat culoarea.

Tot acest conținut frumos este completat de un sunet clar de la difuzoarele AKG. Pornind Dolby Atmos, puteți experimenta un sunet și mai captivant.

Mai multă productivitate, mai puține întreruperi cu hardware performant

Seria Galaxy Book Pro are un hardware de generația următoare. Este la bord un procesor Intel Core de a 11-a generație și grafică Intel Iris X e. Seria Galaxy Book Pro este verificată pe platforma Intel Evo, ceea ce înseamnă un echilibru de putere, grafică captivantă, conectivitate permanentă și durată lungă de viață a bateriei. Intelligent Performance Manager se adaptează, de asemenea, cu îndemânare la poziția computerului, la mediu și la încărcarea sistemului. Modulând automat zgomotul ventilatorului, temperatura și utilizarea bateriei, acesta va echilibra performanța și consumul de energie. În acest fel va oferi o experiență lină toată ziua și multitasking fără probleme.

Seria Galaxy Book Pro este plină de funcții de creștere a performanței. Tastatura Pro reproiectată include un mecanism de foarfecă care vă mărește viteza și confortul cu taste largi. Tastatura este asociată cu un touchpad cu 23% mai mare. În acest fel aveți mai mult spațiu pentru a naviga prin site-uri web sau pentru a apropia pentru a mări detaliile. Software-ul de căutare rapidă poate căuta rapid documente după cuvinte cheie, astfel încât să petreceți mai puțin timp în căutare.

Cu modul Studio, vă puteți bucura de apeluri video care vă ajută să arătați după cum preferați, indiferent de setarea dvs. Anularea inteligentă a zgomotului elimină zgomotul ambiental din microfonul dvs., veți fi văzut și auzit cu claritate. Cu Screen Recorder și Samsung Studio Plus, puteți face, de asemenea, următorul tutorial de joc viral. Puteți înregistra ecranul în combinație cu vocea dvs. îmbogățind videoclipul cu instrumente de editare ușoare.

Un nou S Pen pe noile laptopuri Samsung

Galaxy Book Pro 360 vine cu un S Pen modernizat, de 2,5x mai gros pentru o experiență reală de scriere. Acest instrument este excelent pentru a lua notițe în timpul întâlnirilor sau cursurilor importante – sau pentru a vă dezlănțui creativitatea atunci când sunteți în permanență. Schițați gratuit în Clip Studio Paint preîncărcat, care oferă opțiuni de pensulă în stil profesional care imită creațiile din lumea reală sau creați videoclipuri time-lapse cu cea mai recentă schiță și partajați-le cu o comunitate de creatori cu PENUP.

Centrul ecosistemului dvs. mobil

Faceți mai mult și economisiți timp, deoarece ecosistemele Galaxy funcționează mai bine împreună, datorită colaborării strânse a Samsung cu Microsoft.

Seria Galaxy Book Pro funcționează fără efort cu celelalte dispozitive Galaxy pentru o productivitate și o eficiență sporită. Al doilea ecran vă permite să extindeți afișajul pe Galaxy Tab pentru multitasking mai ușor și productivitate sporită cu modurile Duplicate și Extend. Cu integrarea Link to Windows și Microsoft Your Phone, rămâneți în flux prin preluarea de apeluri, verificarea notificărilor, accesarea fotografiilor, mesajelor și rularea simultană a până la cinci aplicații de pe telefonul smartphone direct pe desktop – deodată. De asemenea, vă puteți organiza toate fotografiile de pe fiecare dispozitiv într-un singur loc. Luați conținut Super Slow-mo sau Single Take de pe smartphone-ul Galaxy și verificați-l pe ecranul mai mare al celor două modele. Conținutul va apărea pe seria Book Pro în același format ca și smartphone-ul Galaxy, inclusiv efecte speciale.

Dispozitivele Galaxy sunt acum mai conectate în interiorul ecosistemului. Conexiunea Bluetooth vă conectează pe Samsung Galaxy Buds Pro la seria Book Pro imediat.  Astfel nu trebuie să modificați setările Bluetooth înainte și înapoi între dispozitive. Galaxy Book Smart Switch transferă rapid fotografiile, filmele, fișierele, aplicațiile și chiar setările preferate de pe computerul Windows existent în seria Galaxy Book Pro. Partajare rapidă pentru seria Book Pro vă permite să partajați conținut între dispozitivele dvs. Galaxy cu colegii foarte rapid. Pur și simplu trageți și fixați mai multe fișiere și conținut între Galaxy Book și smartphone-ul Galaxy aproape instantaneu.

Noile laptopuri Samsung integrate perfect cu SmartThings

Seria Galaxy Book Pro va fi un hub inteligent pentru acasă, cu integrare perfectă SmartThings. Cu aplicația SmartThings încorporată pentru prima dată în computerele din seria Galaxy Book Pro, opriți luminile, modificați temperatura sau chiar porniți aparatele de bucătărie. Cu SmartThings Find, localizați rapid smartphone-urile, tabletele sau dispozitivele portabile Galaxy. Cu integrarea completă a ecosistemului Samsung Galaxy, seria Book Pro este acum legătura supremă între dispozitivele dvs., conectându-vă pe deplin lumea digitală.

Galaxy Book Pro 360 va fi disponibil în opțiunile de culoare Mystic Navy, Mystic Silver și Mystic Bronze. Conform SamsungNewsroom, Galaxy Book Pro va fi disponibil în Mystic Blue, Mystic Silver și Mystic Pink Gold.

Vom reveni cu mai multe detalii despre fiecare laptop în parte.