Samsung Galaxy Book S, primul laptop cu procesor Snapdragon 8cx

835
Sursa Foto: winfuture.de

Gigantul tech ne-a permis pentru prima dată să aruncăm o privire asupra laptop-ului Samsung Galaxy Book S, la IFA Berlin 2019. La standul producătorului și al Microsoft, oricine poate vedea primul notebook cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 8cx și Windows 10. Dispozitivul va veni foarte probabil în curând și în Europa unde va fi vândut pe mai multe piețe.

Samsung Galaxy Book S cu procesor Snapdragon 8cx este primul exemplu al noilor laptop-uri de înaltă performanță care vor face față modelelor corespunzătoare cu un procesor Intel. Laptopul Samsung are un ecran LCD de 13,3 inch cu rezoluție 1.920 x 1.080 pixeli, are un ecran tactil și margini foarte înguste. Ecranul este suficient de luminos și oferă o rezoluție corectă pentru dimensiunea sa.

Samsung Galaxy Book S are o grosime de doar 11,8 mm și cântărește 0,96 kg

Acest Samsung Galaxy Book S – care cântărește 960 grame – este o adevărată capodoperă ca realizare tehnică. Nu am fi crezut că Samsung poate merge așa de departe în materie de laptop-uri. Dar Samsung Galaxy Book S este extraordinar, este minunat și măsoară doar 11,8 mm ca grosime. Are dimensiunile 305,2 x 203,2 x 11,8 mm. E atât de ușor încât nu știi că ții în mână un laptop. Nu numai că este practic, dar Galaxy Book S este remarcabil de bine construit. Dispozitivul este disponibil în două culori în tonuri calde la lansare, „Earthy Gold” și „Mercury Grey”.

Galaxy Book S este echipat cu opt gigabyte de memorie RAM și 256 GB memorie flash UFS. Modelul a demonstrat ce poate pe Geekbench unde a avut scoruri foarte bune, conform site-ului german Winfuture. Cu bateria de 42 de watt/oră încorporată aici durează până la 23 ore de redare video cu o singură încărcare. Procesorul Qualcomm 8cx, fabricat cu tehnologia de 7 nm funcționează mult mai eficient energetic decât procesorul Intel similar, în ceea ce privește performanța.

Intel este un producător american de semiconductori cu sediul central în Santa Clara (Silicon Valley), California. Intel a fost fondat la 18 iulie 1968. 58% din vânzările Intel provin din afara Statelor Unite. Intel este cel mai mare producător de semiconductori din lume bazat pe cifra de afaceri.

Acest laptop 2 în 1, numit Galaxy Book S a lăsat o impresie foarte pozitivă în ceea ce privește aspectul și senzația. Dispozitivul, din cauză că este foarte subțire, are doar două două porturi USB-C. La urma urmei, Samsung a integrat un slot MicroSD în slotul pentru cardul NanoSIM. Pe partea de conectivitate are Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac (2,4 / 5GHz), Bluetooth v 5.0 și USB Type-C.