Galaxy Book2 Business: un nou laptop de la Samsung

421
Galaxy Book2 Business cel mai nou PC de la Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat în 27 februarie laptopurile Galaxy Book2 Pro 360 și Galaxy Book2 Pro 5G. Pe lângă acestea compania a lansat și laptopul Samsung Galaxy Book2 Business. Acesta este un computer nou puternic construit pe platforma vPro și dotat cu funcții avansate de securitate și productivitate. Cu acest model Samsung ajută companiile să cucerească noua realitate a unui mediu de lucru hibrid.

Pe măsură ce munca de la distanță este tot mai prezentă, au crescut și amenințările la adresa securității cibernetice. Întreprinderile s-au concentrat pe protejarea angajaților care lucrează de acasă, care pot fi mai vulnerabili la riscurile cibernetice, dar au acces limitat la instrumentele de securitate și infrastructura disponibile la birou. Noul laptop Galaxy Book2 Business ajută la securizarea noului mediu de lucru hibrid utilizând tehnologia de securitate Samsung, tehnologia Intel Hardware Shield și procesorul securizat încorporat pentru a proteja BIOS-ul (Basic Input/Output System). Galaxy Book2 Business are funcție Tamper Alert care detectează și urmărește încercările rău intenționate de a interfera cu datele critice pentru securitate. În acest fel poate opri atacurile la PC înainte ca sistemul de operare să fie infiltrat.

Cea mai bună securitate din clasă cu Galaxy Book2 Business

Book2 Business este capabil să oprească încercările de a-și compromite sistemul prin stabilirea unui Root of Trust bazat pe hardware. Acesta validează BIOS-ul și construiește un lanț de încredere între procesor, procesorul încorporat securizat și flash SPI. În cazul în care Galaxy Book2 Business devine ținta unui atac, datele valoroase sunt securizate cu recuperarea automată a BIOS, care poate detecta amenințările în timpul procesului de pornire a computerului și poate restaura automat BIOS-ul într-o copie de rezervă înainte de producerea corupției.

Implementarea IT și gestionarea descentralizată a dispozitivelor nu au fost niciodată mai importante pentru întreprinderi, conform Samsung Newsroom. Acum Galaxy Book2 Business echipează echipele IT cu straturi suplimentare de protecție și cel mai bun suport din clasă concepute pentru mediile de lucru hibride de astăzi. PC-ul Samsung, construit pe Intel vPro asigură securitate fiabilă, pe mai multe niveluri și un Intel Hardware Shield protejează împotriva atacurilor hardware și sistemului de operare și reduce șansele ca malware-ul să exploateze sistemul de operare. Prin monitorizarea nivelurilor BIOS și OS, Galaxy Book2 Business ajută companiile să evite atacurile și să păstreze datele sensibile în siguranță. În plus, Microsoft Secured-Core PC protejează fiecare dispozitiv de atacurile nucleului și firmware-ului. În acest fel codurile rău intenționate nu vor putea deteriora sistemul.

Productivitate maximă în și în afara biroului

Apelurile video au devenit o rutină, iar Galaxy Book2 Business oferă performanțe optime, adaptate pentru întâlniri și muncă hibride. Indiferent dacă utilizați aplicații de videoconferință, cum ar fi Google Meet, Microsoft Teams sau Cisco Webex Meet, Studio Mode asigură că fiecare întâlnire online are o senzație clară, curată și profesională. Încadrarea automată menține camera focalizată pe fețele de pe ecran, în timp ce Efectele de fundal, cum ar fi fundalul neclar și setările biroului virtual, reduc la minimum distracția și le permit angajaților să fie în centrul atenției, chiar și atunci când primesc apeluri din locații aglomerate. Fiecare PC Galaxy Book2 Business filtrează automat sunetele statice și de fundal, astfel încât vocea și fiecare cuvânt este auzit și înțeles.

Când intrați și ieșiți de la întâlniri consecutive, introducerea parolei pentru a vă conecta din nou la laptop poate fi obositoare. Cu camera IR Galaxy Book2 Business, utilizatorii autorizați se pot conecta cu detectarea facială pentru un acces ușor care economisește timp.Laptopul este conceput pentru a ține pasul cu mediile de lucru riguroase, cum ar fi altitudini excesive, temperaturi sau umiditate.

O galaxie de experiențe flexibile, conectate

Pentru a ține pasul cu afacerile, Galaxy Book2 Business oferă soluțiile de securitate și puterea conectată a ecosistemului Samsung Galaxy. Angajații pot folosi caracteristica Samsung Account Single Sign-On, care simplifică procesul de autentificare, solicitând ca acreditările să fie introduse o singură dată. Este la fel și pe Galaxy Book2 Pro 360 și Galaxy Book2 Pro. Samsung Private Share, bazat pe blockchain, oferă clienților cea mai sigură platformă pentru criptarea și partajarea informațiilor confidențiale. Angajații pot autoriza accesul și pot stabili date de expirare pentru fiecare fișier pe care îl trimit. În acest fel informațiile de proprietate și privilegiate rămân clasificate. Și în cazul în care un angajat își pierde computerul Galaxy Book2 Business, poate folosi SmartThings Find de la Samsung pentru a căuta dispozitivele Galaxy și pentru a identifica locația fiecăruia.

Ca parte a ecosistemului Galaxy, Galaxy Book2 Business se poate sincroniza cu aplicațiile pentru smartphone prin Link to Windows. Continuitatea aplicației crossover permite, de asemenea, utilizatorilor să selecteze aplicațiile de telefon utilizate recent și să le deschidă pe computerul lor Galaxy Book2 Business, astfel încât să poată relua exact de unde au rămas. Samsung și-a actualizat și caracteristica Quick Share și a îmbinat-o cu Link Sharing. Astfel utilizatorii pot partaja instantaneu și ușor munca cu alții de oriunde.

Galaxy Book2 Business va fi disponibil începând cu aprilie pe anumite piețe. Pentru mai multe informații, vizitați news.samsung.com/galaxy sau www.samsung.com/business.

Specificații și caracteristici Galaxy Book2 Business

Display14 inch | FHD | rezoluție 1920 x 1200 | anti-orbire
ProcesorIntel vPro cu procesoare Intel Core i5 sau i7 din a 12-a generație / Procesoare Intel Core i3 sau i5 sau i7 din a 12-a generație
GraficăGrafică Intel UHD | Grafică Intel Iris X e | NVIDIA GeForce MX570 A
Memore8GB, până la 64GB (2 sloturi)
Stocare256GB, până la 1 TB
Conectivitate4G LTE  | Wi-Fi6E
Cameră / microfonFHD 1080p + IR / Dual MIC
Dimensiuni / Greutate326,4 x 213,8 ​​x 19,92 mm | 1,51 kg
CuloareGrafit
AudioDifuzor stereo | Dolby ATMOS
Baterie51,5 Wh
ÎncărcătorUSB-C 65W
AutentificareCameră IR | tasta de alimentare cu amprentă
PorturiUSB-C (1), USB-A (2), Thunderbolt 4, HDMI 2.0, RJ45, căști/microfon, uSD, blocare Kensington

*Specificațiile de mai sus pot varia ușor în funcție de piață.