Seria Samsung Galaxy Book2 Pro lansată, oferă flexibilitate și securitate

615
Seria Samsung Galaxy Book2 Pro lansata ofera flexibilitate si securitate
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Eelctronic a anunțat ieri, înainte de deschiderea MWC 2022, seria Galaxy Book2 Pro, o linie de PC-uri emblematică. Seria include laptopurile Galaxy Book2 Pro 360 cu funcționalitate S Pen și Galaxy Book2 Pro cu 5G. Ambii factori de formă combină flexibilitatea și versatilitatea necesare pentru stilurile de viață și de învățare în evoluție de astăzi și sunt construite cu ADN-ul mobil al Samsung. Rezultatul este o experiență PC care este la fel de productivă și portabilă.

Pe măsură ce mai mulți studenți și profesioniști se bucură de medii de lucru la distanță sau hibride, protejarea datelor, a identității și a confidențialității lor continuă să fie o prioritate de vârf pentru Samsung. Pentru a proteja utilizatorii seria Galaxy Book2 Pro este prima linie de PC-uri pentru consumatori care îndeplinește cerințele Microsoft secured-core PC. Proiectat anterior pentru computerele de întreprindere din industriile de înaltă securitate, cum ar fi finanțele, asistența medicală și guverne, seria Galaxy Book2 Pro oferă un nivel îmbunătățit de protecție pe Windows 11 și oferă hardware, firmware și software profund integrat pentru a spori protecția împotriva eventualelor atacuri cibernetice. Acum, toată lumea se poate bucura de securitate avansată pentru o liniște sporită.

Securitate și putere cu seria Samsung Galaxy Book2 Pro

Seria Samsung Galaxy Book2 Pro oferă avantajele securității întreprinderii în interiorul unui șasiu ultra-portabil și elegant. Acestea oferă mobilitate cu modele subțiri și ușoare, în culori noi și elegante. Totul este combinat cu libertatea conectivității 5G și Wi-Fi 6E.

Cu o autonomie de până la 21 de ore a bateriei, utilizatorii nu trebuie să fie permanent lângă o priză. În plus, încărcătorul universal USB Tip-C super rapid al seriei Galaxy Book2 Pro 5 poate alimenta orice tabletă sau telefon Samsung Galaxy. În acest fel aveți nevoie de doar un singur încărcător când călătoriți.

Seria Galaxy Book2 Pro dispune de cele mai recente procesoare Intel Core din a 12-a generație. Acestea permit utilizatorilor să lucreze, să apeleze video și să se joace cu performanțe fluide și fiabile. Samsung își continuă parteneriatul cu Intel pentru a asigura optimizarea completă a procesorului cu hardware și software din seria Galaxy Book2 Pro.

Cu apelurile video care fac acum parte din viața de zi cu zi, seria Galaxy Book2 Pro este actualizată pentru experiențe de apel de înaltă calitate de fiecare dată când vă conectați. Având camere web FHD 1080p și unghiuri de vizualizare mai largi, fluxul video va arăta clar în timpul fiecărui apel. Studio Mode este, de asemenea, actualizat cu o varietate de funcții noi, inclusiv încadrarea automata. Astfel veți fi perfect centrat chiar și atunci când vă deplasați în jurul cadrului. Noile efecte de fundal și Efectul feței elimină distragerile vizuale din fundal în timp ce vă îmbunătățesc aspectul, astfel încât veți arăta cel mai bine, indiferent de locul în care conversați video.

Calitate audio și conectivitate incredibilă cu noile laptopuri Samsung

Audio de pe seria Galaxy Book Pro2 este îmbunătățit pentru apeluri. Anularea bidirecțională a zgomotului AI distrage atenția zgomotelor atât de la tine, cât și de la colegului tău, astfel încât fiecare cuvânt este auzit cu o claritate deplină. În plus, ieșirea Max 5W Smart Amp produce un sunet echilibrat la volume mai puternice. Seria Book2 Pro acceptă și tehnologia de sunet AKG și Dolby Atmos.

În plus, aplicația Samsung Device Care recent adăugată inclusă în seria Galaxy Book2 Pro permite acum utilizatorilor să-și verifice eficiența dispozitivului și oferă modalități de optimizare a puterii și stocării pentru a asigura performanță constantă pe toată durata de viață a dispozitivului.

Seria Galaxy Book2 Pro oferă o varietate de experiențe conectate în interiorul Ecosistemului Galaxy. Noile Galaxy Book îi ajută pe utilizatori să se familiarizeze cu funcțiile unice Galaxy și să își transfere conținutul pe noul lor dispozitiv. Prin Single Sign-On cu contul Samsung, utilizatorii trebuie doar să-și introducă numele de utilizator și parolele o dată și să aibă acces instantaneu la aplicațiile și conținutul dispozitivului Galaxy, inclusiv Galeria Samsung și Samsung Notes, precum și să aibă un set Galaxy Buds pregătit pentru asociere.

Această nouă experiență îi duce și pe utilizatori prin procesul Galaxy Book Smart Switch, ajutându-i să mute datele vechi, fotografiile, setările și multe altele, de pe vechiul computer, indiferent de producător, pe noul lor computer. Noua experiență din seria Galaxy Book2 Pro este mai familiară ca niciodată cu intuitivul One UI Book 4. Utilizatorii cu alte dispozitive Galaxy se vor simți ca acasă pe noul lor computer, cu aceeași interfață de utilizare, aplicații și meniuri pe care le sunt deja familiare.

Multe actualizări care fac interacțiunile de zi cu zi mai fluide

Link la Windows/Microsoft Your Phone, care împerechează smartphone-ul dvs. Galaxy cu dispozitivul din seria Galaxy Book2 Pro, oferă acum aplicații recente, permițând utilizatorilor să treacă în sus pe bara de activități Windows 11 pentru a verifica starea smartphone-ului și chiar a selecta cel mai recent smartphone utilizat. Există mai multe aplicații pe care utilizatorii să le folosească direct pe desktop-urile lor. Amintim aici Samsung Multi Control, prin care puteți folosi tastatura și trackpad-ul din seria Galaxy Book2 Pro în timp ce navigați pe ecran la Galaxy Tab S8 pentru interacțiuni fără întreruperi între dispozitive. Private Share sau Quick Share sunt alte aplicații actualizate pe seria Book2 Pro.

Noua serie de laptopuri Samsung servește și ca hub perfect pentru dispozitivele dvs. compatibile SmartThings. Aprindeți luminile, setați temperatura sau verificați camerele de securitate, totul din comoditatea SmartThings Dashboard. Cu noua funcționalitate de control vocal Bixby, vă puteți controla dispozitivele IoT cu ajutorul comenzilor vocale. În plus, cu SmartThings Find, dacă un utilizator își pierde dispozitivul din seria Galaxy Book2 Pro, îl poate localiza rapid chiar dacă este oprit.

Samsung Galaxy Book2 Pro va fi disponibil în opțiunile de culoare Graphit și Silver, potrivit Samsung Newsroom. Samsung Galaxy Book2 Pro 360 va fi disponibil în culorile Burgundy, Graphit și Silver.

Specificații și caracteristici seria Samsung Galaxy Book2 Pro

 Samsung Galaxy Book2 Pro 13 inchSamsung Galaxy Book2 Pro 15,6 inch
Dimensiuni302,5 x 202 x 11,5 mm354,85 ​​x 227,97 x 11,9 mm
Greutate1,04 kg1,41 kg
OSWindows 11Windows 11
EcranSuper AMOLED FHD |rezoluție (1920 x 1080) |luminozitate până la 500 nițiSuper AMOLED FHD | rezoluție (1920 x 1080) |luminozitate până la 500 niți
ProcesorIntel Core din a 12-a generație (i7/i5)Intel Core din a 12-a generație (i7/i5)
GraficăGrafică Intel Iris X eGrafică Intel Iris X e
ConectivitateWi-Fi 6E, 802.11 ax 2×2, Bluetooth v5.1Wi-Fi 6E, 802.11 ax 2×2, Bluetooth v5.1
CuloriArgintiu | GrafitArgintiu | Grafit
Memorie8/16/32 GB (LPDDR5)8/16/32 GB (LPDDR5)
StocarePână la 1 TB (SSD NVMe)Până la 1 TB (SSD NVMe)
Cameră/ microfonMicrofon FHD 1080p/Dual ArrayMicrofon FHD 1080p/Dual Array
AudioStereo 2 x max 4W (Smart AMP) | sunet AKG | Dolby AtmosStereo 2 x max 5 W (Smart AMP) | sunet AKG | Dolby Atmos
TastaturăTip insulă cu iluminare din spateNumeric cu 3 rânduri, tip insulă cu iluminare din spate
Baterie63Wh68Wh
AdaptorUSB tip C de 65 WUSB tip C de 65 W
SecuritateAmprenta pe tasta de pornireAmprenta pe tasta de pornire
PorturiThunderbolt 4 (1) | USB Type-C (2) | Căști/Mic | microSDThunderbolt 4 (1) | USB Type-C (2) | Căști/Mic | microSD

Specificații și caracteristici Samsung Galaxy Book2 Pro 360

 Galaxy Book2 Pro 360​ 13,3 inchGalaxy Book2 Pro 360 15,6 inch
Dimensiuni302,5 x 202 x 11,5 mm354,85 ​​x 227,97 x 11,9 mm
Greutate1,04 kg1,41 kg
OSWindows 11Windows 11
EcranSuper AMOLED FHD |rezoluție (1920 x 1080) |luminozitate până la 500 nițiSuper AMOLED FHD |rezoluție (1920 x 1080) |luminozitate până la 500 niți
ProcesorIntel Core din a 12-a generație (i7/i5)Intel Core din a 12-a generație (i7/i5)
GraficăGrafică Intel Iris X eGrafică Intel Iris X e
ConectivitateWi-Fi 6E, 802.11 ax 2×2, Bluetooth v5.1Wi-Fi 6E, 802.11 ax 2×2, Bluetooth v5.1
CuloriArgintiu | Grafit | BurgundArgintiu | Grafit | Burgund
Memorie8/16/32 GB (LPDDR5)8/16/32 GB (LPDDR5)
Stocare256/512 GB, SSD de 1 TB256/512 GB, SSD de 1 TB)
Cameră/ microfonMicrofon FHD 1080p/Dual ArrayMicrofon FHD 1080p/Dual Array
AudioStereo 2 x max 4W (Smart AMP) | sunet AKG | Dolby AtmosStereo 2 x max 5 W (Smart AMP) | sunet AKG | Dolby Atmos
TastaturăTip insulă cu iluminare din spateNumeric cu 3 rânduri, tip insulă cu iluminare din spate
S PenÎn cutie (8,2 x 7,7 x 144,8mm | 7,9 g)În cutie (8,2 x 7,7 x 144,8mm | 7,9 g)
Baterie63Wh68Wh
AdaptorUSB tip C de 65 WUSB tip C de 65 W
SecuritateAmprenta pe tasta de pornireAmprenta pe tasta de pornire
PorturiThunderbolt 4 (1) | USB Type-C (2) | Căști/Mic | microSDThunderbolt 4 (1) | USB Type-C (2) | Căști/Mic | microSD