Galaxy Buddy, posibil un Galaxy A22 5G redenumit, brevetat de Samsung

475
Galaxy Buddy posibil un Galaxy A22 5G redenumit bervetat de Samsung
Sursa Foto: letsgodigital.org

În august, Samsung va găzdui un eveniment major Galaxy Unpacked pentru a anunța mai multe produse Galaxy noi. În primul rând sunt așteptate telefoanele pliabile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Desigur, gama de produse Samsung include și modele mai ieftine, precum Samsung Galaxy A22 5G, un telefon cu un preț de ~240€. Dar ce ziceți de un Samsung Galaxy Buddy?

Se pare că Samsung vrea să lanseze o versiune rebranduită a acestui Galaxy A22 5G. Cu alte cuvinte, dispozitivului i se va da un nume nou, fără ca funcțiile să fie ajustate. Samsung a înregistrat recent în Coreea de Sud un nou nume de marcă comercială „Galaxy Buddy”. Cel mai probabil este un smartphone Galaxy A22 5G redenumit.

Smartphone Samsung Galaxy Buddy

La 13 iulie 2021, Samsung Electronics a depus o marcă comercială la Korean Intellectual Property Office (KIPO) pentru numele „Galaxy Buddy”. Marca este încadrată în clasa 9, cu descrierea: smartphone-uri; încărcătoare de baterii pentru smartphone-uri; huse de protecție adaptate pentru smartphone-uri.

Nu se poate determina 100% din descriere dacă acesta este de fapt un smartphone sau un accesoriu pentru un smartphone. Cu toate acestea, nu este prima dată când apare acest nume. În luna mai a acestui an, a fost emis un certificat Bluetooth pentru un „Telefon” numit „Samsung Galaxy Buddy”, conform LetsGoDigital. Numărul de model SM-A226L a fost listat împreună cu produsul. Acest număr corespunde modelului recent lansat Samsung Galaxy A22 5G. Prin urmare, pare a fi o variantă redenumită a acestuia. Numele „Buddy” poate fi tradus ca prieten bun sau amic. Acest lucru sugerează că Samsung A22 5G poate fi ca un prieten pentru tine.

MediaTek Dimensity 700 este un procesor octa-core și are două nuclee Arm Cortex-A76 de 2,2 GHz. Cipul integrează un GPU ARM Mali-G57 MC2, un modem Wi-Fi 5, memorie LPDDR4X de până la 2,133 MHz și stocare UFS 2.2.

Rămâne neclar pentru moment în ce măsură specificațiile lui Samsung Galaxy Buddy vor fi identice cu A22 5G – nu ne așteptăm însă la multe diferențe. Galaxy A22 5G are un ecran LCD Full HD+ de 6,6 inch cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. Dispozitivul este alimentat de un MediaTek Dimensity 700 cu 4GB RAM / 64GB stocare.

Samsung Galaxy A22 5G un telefon bun și ieftin

Samsung Galaxy A22 5G are trei camere foto la spate. Este acolo o cameră principală de 48MP, o cameră de unghi ultra-larg de 5MP și una de adâncime de 2MP. Smartphone-ul 5G are o baterie de 5.000mAh care acceptă încărcare rapidă de 15W. Acest telefon are un preț de aproximativ 240 de euro în România. Dacă asemănările rămân, ne așteptăm la același preț pentru Samsung Galaxy Buddy, mai rămâne de văzut disponibilitatea. Poate ajunge doar pe anumite piețe.

Samsung a lansat și un model Galaxy A22 4G, cu specificații ușor diferite. Acesta este echipat cu un afișaj puțin mai mic de 6,4 inch. Cu toate acestea, modelul 4G are numărul de model SM-A225, în timp ce modelul 5G este denumit SM-A226. Prin urmare, se pare că Galaxy Buddy cu numărul modelului SM-A226L corespunde modelului 5G în ceea ce privește specificațiile.

Certificarea Bluetooth a mai arătat că o variantă rebranduită a acestui model este în lucru. Acest dispozitiv va fi lansat sub numele Galaxy F42 (SM-E426B-DS). Acesta va fi un telefon dual SIM.

Rămâne neclar când va fi introdus oficial acest smartphone Galaxy rebranded. Probabil că acest lucru nu va dura mult, mai ales că certificatul Bluetooth a fost emis cu ceva timp în urmă. Marca comercială a fost solicitată în Coreea de Sud, unde dispozitivul va fi probabil lansat. Rămâne neclar pentru moment în ce țări va ajunge Galaxy Buddy.

SURSĂLetsgoDigital