Galaxy Buds 2 prezintă o mulțime de asemănări cu Galaxy Buds Pro

607
Galaxy Buds 2 prezinta o multime de asemanari cu Galaxy Buds Pro
Sursa Foto: androidcentral.com

Știm foarte multe informații despre viitorul set wireless Galaxy Buds 2, dar tot mai apar unele noi. Samsung va dezvălui căștile la evenimentul său Galaxy Unpacked săptămâna viitoare. O nouă scurgere de informații sugerează că Buds 2 vor include anularea activă a zgomotului, contrar zvonurilor anterioare.

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 ar putea veni cu anularea activă a zgomotului (ANC), printre alte specificații. În plus, mai primim și câteva detalii promițătoare despre aceste căști. Informațiile, prin amabilitatea Android Central, sunt oferite de cunoscutul leaker @snoopytech și confirmă scurgerile anterioare despre Galaxy Buds 2, sugerând câteva îmbunătățiri promițătoare moștenite de la generația anterioară Buds.

Galaxy Buds 2 cu o durată de viață a bateriei de 28 de ore

Samsung Galaxy Buds 2 ar putea dura până la 28 de ore cu ANC oprit. Acest lucru se datorează bateriei de 61mAh, pe fiecare cască, și a unei baterii de 472mAh din carcasa de încărcare. Este vorba de 8 ore cu o singură încărcare și 20 de ore de la carcasa de încărcare. Cu ANC pornit avem până la 18 ore de utilizare (5 ore la o singură încărcare + 13 ore din carcasă). O încărcare de cinci minute va oferi 55 de minute de viață a bateriei! Carcasa de încărcare va suporta încărcarea Qi pentru a încărca rapid căștile.

La fel ca Galaxy Buds Pro, noul set Galaxy Buds 2 va avea un rating IPX7. Această certificare permite căștilor să fie scufundate sub apă până la 1 metru adâncime timp de până la 30 de minute. Acest lucru va contribui la o durabilitate sporită în utilizarea în sală sau în aer liber. Momentan nu este clar dacă Galaxy Buds 2 ar dispune de comenzi bazate pe gesturi și ar avea senzori pentru întreruperea și redarea automată a muzicii.

Qi este un standard care definește transferul de energie fără fir utilizând încărcarea inductivă pe distanțe de până la 4 cm. Qi provine din cuvântul chinez qi și înseamnă „energy flow” – flux de energie. Este dezvoltat de Wireless Power Consortium.

Noua generație Buds va include Bluetooth 5.2, suport pentru încărcare wireless, trei microfoane și un finisaj lucios. Au un woofer de 11 mm și un tweeter de 6,5 mm pentru fiecare cască. Practic sunt aceleași boxe aflate pe Galaxy Buds Pro. Din informațiile anterioare știm că noile căști vor fi fi disponibile în verde, negru și violet, alături de alb.

În ceea ce privește prețul, viitoarele căști vor fi vândute cu amănuntul pentru aproximativ 170 de euro în Europa.