Setul wireless Galaxy Buds 2 certificat de FCC, specificațiile dezvăluite

498
Castile Galaxy Buds 2 certificate de FCC specificatiile dezvaluite
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung vinde în prezent multe căști wireless, inclusiv Galaxy Buds, Galaxy Buds+, Galaxy Buds Pro și Galaxy Buds Live. Cu toate acestea, compania pare să lucreze la alte căști TWS, numite Buds 2. Se așteaptă ca viitoarele căști să vină ca succesor al primei generații Galaxy Buds. Acum designul și specificațiile setului Samsung Galaxy Buds 2 au fost dezvăluite prin certificarea FCC-ului american. Noile căști wireless vor fi lansate în august 2021.

Primele informații despre Samsung Galaxy Buds 2 au apărut initial în luna martie a acestui an. Apoi periodic au mai apărut diferite informații despre aceste căști TWS (True Wireless Stereo). Acum avem mai multe informații cu privire la viitoarele căști TWS Samsung, deoarece setul Buds 2 a fost reperat pe pe platforma de certificare FCC.

Samsung Galaxy Buds 2 va avea conectivitate Bluetooth Low Energy

Conform informațiilor anterioare setul Wireless Samsung Galaxy Buds 2 are numărul de model SM-R177. Același număr de model Samsung a apărut acum și pe site-ul FCC. Tot acolo vedem și primele imagini ale viitoarelor căști Samsung, împreună cu câteva dintre specificațiile lor.

După cum se poate vedea setul wireless Buds 2 pare să aibă un design similar cu originalul Galaxy Buds cu un design în ureche. Mergând după imagini, se pare că Buds 2 are un senzor optic pentru detectarea uzurii și un microfon orientat spre interior. Tot acolo se află și un microfon orientat spre exterior. Căștile din imagini sunt de culoare neagră, ceea ce înseamnă că negrul ar putea fi una dintre nuanțele oferite.

Negrul, o culoare care nu există! Culoarea neagră reprezintă fenomenul de absorbţie totală a luminii, fără a o reflecta. Rezultă din combinarea diverșilor pigmenți ce împreună absorb toată lumina, de orice culoare. Este o culoare acromatică, fără nuanță, ca albul.

Potrivit FCC, viitorul set wireless Buds 2 are conectivitate Bluetooth Low Energy (LE). Una dintre imagini arată că numărul modelului carcasei de încărcare a Buds 2 este EP-QR177. De asemenea, dezvăluie viteza de încărcare a carcasei de 2,5W. Căștile separat vor avea o intrare de încărcare de 0,6W. Din păcate, acestea sunt toate informațiile pe care le-am aflat din certificare FCC.

Potrivit lui Roland Quandt, citat de 91Mobiles, Samsung a început deja producția la Buds 2. Mai mult, o schiță a carcasei de încărcare a setului Galaxy Buds 2 a apărut în trecut. Având în vedere că căștile au fost certificate de FCC, lansarea acestora pare iminentă. Cum setul original Galaxy Buds a fost lansat în august 2019 și Galaxy Buds Live în august 2020, este foarte probabil ca Samsung să lanseze căștile Galaxy Buds 2 în august 2021.