Căștile Galaxy Buds 2 Pokémon Edition previzualizate de Samsung

197
Galaxy Buds 2 Pokémon Edition
Sursa foto: via notebookcheck.net

Samsung a colaborat cu The Pokémon Company pentru a lansa trei noi modele tematice Galaxy Buds 2 Pokémon Edition. Acestea cu siguranță vor atrage fanii îndrăgiților monștri de buzunar Pokémon. Samsung a previzualizat noi versiuni tematice ale căștilor sale emblematice actuale Galaxy Buds 2. Seturile Galaxy Buds 2 și Buds 2 Pro sunt prezentate ca ediții speciale Pokémon de a doua generație.

La fel ca predecesorii lor căștile Galaxy Buds 2 Pokémon Edition, vor fi lansate momentan în Coreea de Sud. Cu toate acestea, acum căștile Galaxy Buds 2 în ediție Pokémon se bazează pe monștri de buzunar individuali decât pe un Pokéball generic. Noua serie de accesorii în ediție limitată de la Samsung pare să fie compusă în principal din modele care se potrivesc pe carcasele căștilor Galaxy Buds 2 sau Samsung Galaxy Buds 2 Pro existente. Potrivit Notebookcheck, Samsung a spus că acestea vor fi disponibile numai cu noua ediție specială a fiecărui set de căști.

Căștile Galaxy Buds 2 Pokémon Edition lansate în Coreea

Prin urmare, dacă cineva dorește o pereche de căști într-o carcasă nouă cu licență oficială, este posibil să fie nevoit să plătească pentru aceste noi variante. Există trei astfel de „modele speciale și atractive” din care să alegeți, bazate pe Ditto, Jigglypuff sau Snorlax. Edițiile speciale din seria Buds 2 de a doua generație vor fi disponibile pentru cumpărare din magazinul fizic emblematic al Samsung din Gangnam, Seul, din 29 iunie 2023.

În 2022 încasările Pokémon Go au depășit 645,59 milioane USD la nivel mondial. Cel mai profitabil an al jocului companiei japoneze a fost 2020 (~909,1 milioane USD). Atunci mulți au descoperit jocul în timpul pandemiei de COVID-19.

Noile seturi Galaxy Buds 2 Pokémon Edition vor costa în Coreea 130.000 de woni (~99 de dolari). În același timp, omologii lor Galaxy Buds 2 Pro Pokémon Edition vor costa 200.000 de woni (~135 de dolari). Pentru cei care nu pot aștepta atât de mult pentru noile lor accesorii preferate cu tematică Pokémon, totuși, acestea sunt disponibile deja pe site-ul oficial Samsung din Coreea.

Din păcate aceste modele Galaxy Buds cu tematică Pokémon sunt disponibile doar în Coreea, la fel ca promoțiile anterioare. Va trebui fie să le importați, fie să încercați să luați o pereche online la un preț mai umflat, fie să vă duceți în Coreea de Sud.