Ambient Sound pe Galaxy Buds 2 Pro vă ajută să auziți mai bine

294
Ambient Sound pe Galaxy Buds 2 Pro
Sursa foto: via androidpolice.com

Lansat anul trecut, setul Galaxy Buds 2 Pro încă se numără printre cele mai bune căști wireless de pe piață. Căștile oferă o calitate excelentă a sunetului, bas și ANC într-un pachet elegant, oferind timp 5 ore de funcționare cu o singură încărcare. Căștile sunt și un instrument important de accesibilitate pentru persoanele cu probleme de auz. Aceste căști pot amplifica foarte bine sunetul pentru un auz mai clar.

Înainte de Ziua Globală de Conștientizare a Accesibilității (18 mai 2023), Samsung face Buds 2 Pro și mai bun. Compania a anunțat că va actualiza setul wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro îmbunătățind Ambient Sound, potrivit AndroidPolice. Două noi niveluri de amplificare ar trebui să ajute și mai mult persoanele cu probleme de auz.

Galaxy Buds 2 Pro: Ambient Sound va amplifica mai bine sunetul

Samsung a anunțat noi funcții și o flexibilitate mai mare la Ambiental Sound pe Buds 2 Pro. Înainte de Ziua Globală de Conștientizare a Accesibilității, compania spune că noul său sunet ambiental „îmbunătățit” va adăuga două niveluri suplimentare de amplificare de trecere peste cele trei care erau deja prezente. Acest lucru le va permite proprietarilor să personalizeze în continuare și mai mult sunetul exterior. În acest fel pot auzi mult mai bine ori de câte ori este activat modul Ambient Sound.

O viitoare actualizare de firmware pentru Buds 2 Pro va introduce două noi niveluri de amplificare, ducând totalul la cinci. Acest lucru vă va ajuta să setați nivelul corect de amplificare în funcție de cerințele dvs. pentru un auz mai clar. În al doilea rând, Samsung vă va permite să reglați în mod independent volumul fiecărei căști, folosind funcția Amplifică sunet ambiental. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Buds 2 Pro vs Galaxy Buds 2!

Animalul care scoate cel mai puternic sunet din lume este cașalotul. Poate produce un zgomot de până la 233 decibeli. Creveții Mantis și Balena Albastră ocupă locurile doi și trei, cu un nivel al sunetului de 200, respectiv 188 de decibeli.

Aceste noi completări la Buds 2 Pro nu îmbunătățesc dramatic căștile în niciun fel. Și dacă nu aveți probleme auzul, upgrade-urile de accesibilitate nu vă vor ajuta prea mult. Dar acest lucru nu este valabil pentru toată lumea. Sunt utilizatori care se bazează pe caracteristica de amplificare a sunetului de pe Samsung Galaxy Buds 2 Pro, iar acest lucru le va face viața mult mai ușoară.