Samsung Galaxy Buds în aceeași opțiune de culoare ca Galaxy Note 10

959
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung este pregătit să lanseze seria Galaxy Note 10 pe 7 august la evenimentul „Samsung Galaxy Unpacked” din New York. Acum o nouă informație legată de Note 10 afirmă ca acesta va avea o opțiune de culoare argintie destul de strălucitoare, numită „Aura Glow”. Dar, primim și un set wireless Samsung Galaxy Buds în culoarea „Aura Glow”.

Așa cum se întâmplă în ultimul timp cu cele mai multe smartphone-uri, numeroasele scurgeri de informații au făcut să știm aproape totul despre seria Galaxy Note 10. Poate nu chiar totul dar, suntem pe aproape!

Cu Galaxy Note 10, Samsung va mai lansa și un smartwatch, Galaxy Watch Active 2, tableta Galaxy Tab S6 și un nou set de accesorii pentru a se potrivi cu cu noul smartphone-pilot. Între aceste accesorii se va afla și o nouă pereche de căști wireless Samsung Galaxy Buds. Din păcate, acestea nu sunt un model nou, ci o culoare diferită a modelului actual, culoare ce va fi în ton cu noile smartphone-uri Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Samsung Galaxy Buds va primi culoarea „Aura Glow”. Atât mugurii pentru urechi, cât și carcasa vor avea aceeași culoare alb-argintiu strălucitor „Aura Glow, pentru a se potrivi cu seria Note.

Noua opțiune de culoare pentru Galaxy Buds a apărut pe Samsung France

Conform informațiilor de la SamMobile, site-ul Samsung France a listat deja noua variantă de culoare pe site-ul său web. Samsung Galaxy Buds este acolo în noua culoare deși nu puteți cumpăra setul în prezent. Listarea nu menționează încă niciun nume de culoare, dar este destul de clar este „Aura Glow” pentru a se potrivi cu seria Galaxy Note 10. Momentul apariției acestei listări sugerează că Samsung poate lansa oficial Galaxy Buds în „Aura Glow”, alături de seria Galaxy Note 10. Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds a făcut parte din pachetul gratuit oferit celor care au cumpărat un smartphone din seria Galaxy S10. Nu știm dacă acesta va fi oferit și pentru seria Galaxy Note 10.

Jack-ul sau mufa pentru căști este o familie de conectori electrici folosiți în mod obișnuit pentru semnale audio analogice. A fost inventată pentru utilizarea în tablouri telefonice în secolul al XIX-lea. Dimensiunea de 3,5 mm a fost concepută în anii 1950 și rămâne un standard utilizat și astăzi.

Posibilă lansare a unui set de căști AKG cu fir, pentru Galaxy Note 10

Dacă tot am vorbit de accesorii audio Samsung pentru seria Galaxy Note 10, o informație proaspătă arată că Samsung va lansa noi căști cu fir pentru următoarea sa serie emblematică. Samsung Galaxy Buds sunt wireless, complet fără fir. Au fost ceva zvonuri anterioare și acum par să se confirme. Aceste căști AKG vor avea inclusă anularea activă a zgomotului și se vor conecta prin USB Type-C. Vă reamintim că seria Samsung Galaxy Note 10 nu va avea jack-ul de 3,5 mm pentru căști.

În timp ce aproape toate marile companii producătoare de telefoane mobile au eliminat mufa audio de pe smartphone-urile lor, Samsung a păstrat mufa pe dispozitivele sale, în special la cererea fanilor. Cu toate acestea, se pare că a venit timpul ca aceasta să fie eliminată și compania Samsung este pregătită să adopte această tendință, totuși nepopulară printre utilizatori. Seria Galaxy Note 10 și alte câteva dintre telefoanele Samsung au apărut fără mufa de 3,5 mm.