Samsung Galaxy Note 10+ cu un raport ecran/corp de 92,5%

847
Sursa Foto: via PhoneArena.com

Chiar dacă până la prezentarea seriei Galaxy Note 10 mai este doar puțin timp, informații interesante apar permanent. Cunoscutul tiptser Ice Universe (@Universeice) a postat pe Twitter câteva informații inedite. Pe baza fotografiilor create de Ishan Argawal (@ ishanagarwal24), afișajul Infinity-O pe Samsung Galaxy Note 10+ va acoperi 92,5% din corpul telefonului. Un nou record în materie de raport corp/ecran realizat de Samsung.

Huawei P30 Pro are un raport corp/ecran de 88,5% din iar OnePlus 7 Pro de 88,4%. Nu suportă comparație, acestea două fiind cele mai noi smartphone-uri high-end de pe piață. Pentru a ajunge la acest raport de excepție, ecranul Samsung utilizează un orificiu în ecran pentru camera selfie („O” în afișajul Infinity-O) și un scaner pentru amprente digitale cu ultrasunete.

Conform analizei realizate de PhoneArena, Samsung Galaxy Note 10 va avea un raport ecran-to-corp de 91%.

Specificații excelente pentru Galaxy Note 10+

Cadrele laterale pe smartphone-ul Galaxy Note 10+ sunt „groase” de doar 1,5 mm. Rama superioară are 2 mm, în timp ce marginea inferioară măsoară 3,7 mm. Bazându-ne pe specificațiile anterioare, ne așteptăm ca Galaxy Note 10+ să fie echipat cu un display QHD+ de 6,8 inch. În SUA, procesorul Snapdragon 855 Plus va fi pe Note 10+, în timp ce pe variantele internaționale Exynos 9825 va fi în interior. Samsung Galaxy Note 10+ va veni cu 12 GB de memorie, iar opțiunile de stocare vor începe de la 256 GB.

Partea din spate a lui Samsung Galaxy Note 10+ va purta patru camere foto. Va exista o cameră primară de 12 MP, o cameră telefoto de 12 MP, o cameră de 16 MP cu unghi larg și un senzor Time of Flight (ToF). Acest senzor ToF măsoară timpul necesar pentru ca fasciculul infraroșu să ajungă la subiectul de fotografiat și să se întoarcă la telefon. Datele colectate pot fi folosite pentru a crea hărți 3D pentru o recunoaștere facială mai exactă și efecte bokeh îmbunătățite la portrete. Bateria de 4.300mAh suportă 45W încărcare rapidă și 20W de încărcare fără fir. Opțiunile pentru culori vor include Negru, Alb și Cristal gradient.

Cristal derivă din cuvântul străvechi grecesc krustallos, însemnând atât „gheață” și „cristal de stâncă”. Cel mai mare și cunoscut cristal natural din lume este un cristal de crisolit din Malakialina, Madagascar, are 18 m lungime și 3,5 m în diametru și o greutate de 380.000 kg.

Caracteristici noi pentru S Pen

Mulți fanii Samsung se vor bucura de dispariția controversatului buton Bixby dedicat. Asta nu înseamnă că Bixby însuși a fost eliminat, deoarece asistentul digital poate fi acum chemat la ordine utilizând butonul de pornire al telefonului. Un lucru pe care Note 10+ îl va avea și nu îl veți găsi pe fratele său mai mic este un slot microSD. Poate că dimensiunea mai mare a lui Samsung Galaxy Note 10+ a permis gigantului tech să includă această caracteristică pe modelul premium. Probabil, nu vor exista mulți utilizatori care să se umple stocarea a 256 GB cu fotografii, videoclipuri și conținut media pe Note 10, dar e bine că este așa mare.

S Pen va avea câteva caracteristici noi în acest an. Va fi mai bun și mai performant decât pe Galaxy Note 8 și Note 9. Când este folosit pentru a evidenția textul de pe ecranul lui Galaxy Note 10, acesta va scoate un sunet. Ceva de genul unui creion pe hârtie. Dacă nu doriți acest sunet, se poate dezactiva. Există și opțiuni suplimentare Air Command când S Pen-ul se deplasează deasupra afișajului. Un director executiv Samsung a declarat că stylusul va avea performanțe mult îmbunătățite.