Galaxy Buds+ actualizate pentru a comuta mai ușor între dispozitive

522
Sursa Foto: xda-developers.com

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds+ sunt soluția actuală pilot Samsung TWS. Și Mugurii Samsung au fost foarte bine primiți de piață și au succes. Samsung a mers înainte și a lansat căștile în noi culori precum Aura Red și Aura Blue. Acum va urma o culoare violet ca BTS Edition.

În general căștile mulțumesc pe toată lumea, bineînțeles cu mici excepții. Dar, a existat o oarecare confuzie cu privire la modul în care gestionează conexiunea la mai multe dispozitive. La lansare, Samsung a menționat suportul „multi-point” (multi-device) pentru dispozitivele care folosesc Bluetooth 5.0. Nu putem spune că a fost o informație înșelătoare. Dar această caracteristică s-a limitat numai la telefoanele Galaxy cu aplicația Samsung SmartThings instalată. Din fericire, situația se îmbunătățește acum în bine, deoarece Samsung Galaxy Buds+ se pot acum comuta perfect între dispozitive.

Ce este conexiunea între dispozitive cu Samsung Galaxy Buds+?

Plugin-ul v1.3.20061151 pentru Samsung Galaxy Buds+ a început să se deruleze și poartă actualizarea de firmware R175XXU0ATF2. Colegii noștri de la XDA-Developers au descoperit anumite APC-uri legate de conexiunile perfecte în APK și, mai ales că funcția descrisă este deja în actualizare.

Comportament anterior al căștilor Galaxy Buds+ în privința conectării la alte dispozitive. Pentru a înțelege ce face această caracteristică, trebuie să facem un pas înapoi. Trebuie să înțelegem modul în care Buds+ s-a conectat la mai multe dispozitive înainte de această actualizare.

Anterior, Samsung Galaxy Buds+ putea efectua doar o comutare multi-dispozitiv între două dispozitive Samsung. Condiția a fost să ruleze Android 7.1 .1 sau mai nou și aplicația SmartThings să fie instalată pe ambele dispozitive. Utilizatorul să atingă panoul de pe fiecare cască pentru a muta conexiunea Galaxy Buds+ între cele două dispozitive.

Samsung SmartThings vă permite să vă conectați fără fir cu o gamă întreagă de dispozitive inteligente și face ca totul să funcționeze împreună. SmartThings este conectat la cloud, astfel puteți monitoriza și controla totul din casa chiar dacă nu sunteți acolo.

Pentru telefoanele care nu sunt Samsung, utilizatorii trebuiau să oprească Bluetooth-ul dispozitivului conectat (dispozitivul A), să intre în modul de asociere pe Buds+, apoi să se conecteze la cel de-al doilea dispozitiv (dispozitivul B). Pentru a vă întoarce la dispozitivul A, trebuie să dezactivați Bluetooth pe al doilea dispozitiv și să accesați din nou modul de asociere pe Buds+, etc. Sigur că acest lucru nu a fost deloc convenabil pentru utilizatorii de Galaxy Buds+. Vedeți pe iLoveSamsung o comparație între Galaxy Buds+ vs Google Pixel Buds.

După această actualizare este mult mai ușoară comutarea între dispozitive

Noul comportament al căștilor Galaxy Buds+ la conectarea cu alte dispozitive. Cu această nouă actualizare, comutarea între dispozitive devine mult mai ușoară. Nu mai trebuie să opriți Bluetooth pe niciunul dintre dispozitive și nici nu trebuie să intrați în modul de asociere pe Galaxy Buds+.

Presupunând că ambele dispozitive au fost împerecheate anterior, trebuie doar să selectați conexiunea Buds+ preexistentă pe dispozitiv pentru a vă conecta și comuta. Așadar, dacă sunteți conectat la dispozitivul A, trebuie să deschideți pagina conexiuni Bluetooth pe dispozitivul B și să selectați Galaxy Buds+. Aceasta va comuta conexiunea dvs. Pentru a vă întoarce la dispozitivul A de pe dispozitivul B, deschideți pur și simplu pagina conexiuni Bluetooth de pe dispozitivul A și selectați conexiunea Buds+.

Cei care au încercat comportamentul după noua actualizare spun că este mult mai convenabilă. Nu este chiar o adevărată conexiune „cu mai multe puncte” în care Buds + ar trece automat la sursa audio activă. Dar cu siguranță ușurează comutarea și asocierea între dispozitive. Având în vedere cât de bune sunt căștile wireless Galaxy Buds+ pentru apelurile vocale, această funcționalitate este foarte utilă atunci când comutați între dispozitive.