Galaxy Buds și Galaxy Buds+ actualizate pentru sunet ambiental mai bun

866
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds și Galaxy Buds+ au fost foarte bine primite de utilizatori. Samsung are permanent grijă de ele și le actualizează în mod constant pentru a ține pasul cu cerințele utilizatorilor. Acum puteți controla căștile Galaxy Buds și Buds+ direct de pe ecranul de pornire al telefonului cu noile widget-uri. În plus, o actualizare îmbunătățește sunetul ambiental.

Dacă aveți unul dintre modelele Samsung Galaxy Buds, atunci merită să actualizați pluginul asociat. Acesta este un software suplimentar pentru aplicația Galaxy Wearable, care controlează gestionarea căștilor. Dacă l-ați actualizat la cea mai recentă versiune – 1.2.20052651 – puteți adăuga două widget-uri noi pe ecranul de pornire. De asemenea, poate fi necesar să actualizați aplicația dvs. Galaxy Wearable la versiunea 2.2.30.20031361.

Două noi widget-uri pentru Galaxy Buds și Galaxy Buds+

Conform GalaxyClub există două widget-uri noi pentru fiecare pereche de căști wireless. Primul widget arată nivelul actual al bateriei atât al căștilor cât și al casetei de încărcare. Al doilea widget vă permite să porniți cu ușurință modul Ambient Sound și să blocați touchpad-ul.

Ambele widget-uri au două teme diferite – alb și negru – iar setările Widget vă oferă, de asemenea, opțiunea de a seta manual opacitatea widget-urilor. În plus, setările pentru widget includ și o alternativă care va corespunde automat temei widget-ului cu tema sistemului. Acest lucru înseamnă că, de fiecare dată când porniți modul Dark One UI de pe dispozitivul Samsung, widget-ul va trece automat la tema neagră și invers.

Un widget este o extensie a unei aplicații, o parte a aplicației deja instalate în telefon. De obicei au toate formele și dimensiunile, sunt personalizabile și se regăsesc pe orice ecran pentru un acces mai rapid. Vă oferă acces rapid la informații fără să deschideți aplicația care gestionează această informație.

Plasați vârful degetului pe o bucată goală a ecranului de start, alegeți  Widgets și veți vedea widget-urile pe care le puteți utiliza acum la  Galaxy Buds sau Buds+. Un widget, de exemplu – Informații despre baterie – arată cât sunt de pline sau de goale sunt bateriile din căștile Buds și cutia. Widget-ul Control rapid poate fi utilizat pentru a bloca partea sensibilă la atingere a căștilor. De asemenea, puteți activa Sunetul ambiental direct de pe ecranul de pornire.

Vorbind despre Ambient Sound, o nouă actualizare pentru Galaxy Buds+ îmbunătățește calitatea acestuia. Versiunea de firmware R175XXU0ATE3 ce ocupă un spațiu de 1,32MB se instalează imediat ce conectați căștile Bud+ la telefon. Potrivit changelog-ului, calitatea sunetului „Ambient Sound” este optimizată, iar fiabilitatea sistemului este îmbunătățită.