Posibil Galaxy Buds Beyond (SM-R190) certificat cu baterie de 472 mAh

600
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Un dispozitiv Samsung cu numărul de model SM-R190 a obținut recent certificarea 3C – China Compulsory Certificate. Acest dispozitiv are o baterie cu o capacitate de 472 mAh și conform numărului de model ar trebui să fie setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds Beyond.

Noul set de căști TWS – True Wireless Stereo, Samsung Galaxy Buds este răspunsul companiei la gama Apple AirPods. Gigantul tehnologic coreean a lansat deja câteva produse TWS noi anul acesta, Galaxy Buds+ și Galaxy Buds Live. Buds Live arată ca un bob de fasole și a adus o gură de aer proaspăt pe segmentul plin de design-uri tip AirPod. Datorită designului, Buds Live atrage privirea, fiind un produs audio neconvențional, distinct, nemaivăzut văzut până acum.

Săptămâna trecută, o nouă înregistrare a unei mărcii comerciale a fost văzută pe web, dezvăluind că Samsung a început să lucreze la un nou produs TWS, numit Samsung Galaxy Buds Beyond. Acum, conform MySmartPrice, un nou produs Samsung cu numărul de model EB-BR190AY a fost certificat de 3C. Aceasta este o baterie pentru un set wireless cu numărul de model SM-R190, care ar putea fi viitorul Samsung Galaxy Buds Beyond. Să aruncăm o privire asupra informațiilor dezvăluite prin intermediul 3C și de ce credem că este Buds Beyond.

Setul Galaxy Buds Beyond poate fi lansat alături de seria Galaxy S21

Informațiile din baza de date 3C au dezvăluit un produs cu numărul de model SM-R190, ceea ce sugerează că ne uităm la viitoarele căști TWS de la Samsung. Pentru cei care nu știu, Samsung Galaxy Buds Live poartă numărul de model SM-R180. În același timp setul Samsung Galaxy Buds+ are numărul de model SM-R170. Este logică numerotarea cu SM-R190 a setului Samsung Galaxy Buds Beyond.

Primele căști din lume cu „adevărat wireless” au fost fabricate de către compania japoneză Onkyo. Căștile Onkio W800BT nu necesită cablu pentru conectarea la un player media sau la un smartphone. Se conectează între ele și către un smartphone, utilizând Bluetooth.

După cum a fost dezvăluit în certificare, viitorul TWS va avea o baterie de 472 mAh. Bănuim că aceasta este capacitatea bateriei carcasei. La Samsung Galaxy Buds Live carcasa are tot 472 mAh. Căștile Buds Live luate separat au fiecare câte o baterie de 60 mAh.

Noul set wireless va fi lansat alături de viitoarea serie Samsung Galaxy S21. Știm că seria Galaxy S21 va fi lansată în ianuarie 2020. Galaxy Buds Beyond ar putea fi lansat alături de Galaxy S21 dacă va fi succesorul lui Buds Live. Nu știm dacă Samsung va reinventa designul TWS așa cum a făcut-o cu Galaxy Buds Live sau dacă va avea un design convențional ca Galaxy Buds și Buds+.