Samsung Galaxy Buds, brevet pentru un design nou tip stem

728
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung se pare că lucrează la o nouă pereche de căști wireless Galaxy Buds, conform unei cereri de brevet. Conform colegilor noștri de la site-ul 91Mobiles, Samsung a depus o nouă cerere de brevet pentru căști wireless la Oficiul pentru Proprietate Intelectuală din Coreea de Sud (KIPO). Noile căști au design tip tulpină (stem).

Brevetul depus de Samsung include imagini care arată căști wireless cu un design mai extins, cu o tijă puțin mai lungă (design stem). Acest tip de design permite microfonului din capătul tijei să fie mai aproape de gura utilizatorului. În acest fel căștile vor avea o calitate îmbunătățită a apelurilor. Calitatea apelurilor a fost o problemă care a afectat primele generații de Samsung Galaxy Buds. Ultimul model de Buds+ vine cu un design similar cu originalul, dar Samsung a făcut unele îmbunătățiri pentru apelurile vocale.

Posibil funcția de anulare activă a zgomotului pe noile Galaxy Buds

După cum se poate vedea din documentația depusă la Korean Intellectual Property Office (KIPO), corpul căștilor Samsung arată similar cu Galaxy Buds. Acestea au o suprafață triunghiulară care ar trebui să fie sensibilă la atingere. De pe aceasta se poate răspunde la apeluri, reda și pune în pauză muzica și activa asistentul vocal. Se observă o fanta pe suprafața exterioară care ar putea sugera prezența funcție de anulare activă a zgomotului. Sigur că este doar o presupunere a noastră. Aflați totul despre setul wireless Buds+ din pagina noastră din iLoveSamsung.

Vârfurile din silicon pentru urechi sunt concepute astfel încât să ofere o mai bună potrivire și etanșare în urechi. Tija care se extinde din corp pare să fie cam de aceeași lungime cu cea aflată pe setul AirPods Pro. Cu microfonul plasat în partea terminală, aceste căști ar trebui să ofere o calitate mai bună a apelurilor în comparație cu seturile Samsung Galaxy Buds anterioare.

Brevetul de invenție este un document prin care se acordă un set de drepturi exclusive de către o țară unui inventator. Proprietarul brevetului are dreptul să interzică altor persoane să folosească invenția. Peste 2 milioane de brevete sunt acordate în întreaga lume în fiecare an.

Nu sunt informații când setul Samsung cu noul design va fi disponibil pe piață

Cererea pentru brevet sugerează că Samsung va lansa un set Galaxy Buds cu un astfel de design în viitorul apropiat. Nu putem spune când de fapt vom ajunge să vedem aceste noi căști în realitate, este prea devreme. Dar cererea de brevet pentru astfel de căști wireless pare a fi următoarea mutare din partea companiei, după lansarea setului Samsung Galaxy Buds+.

Galaxy Buds+ oferă calitate audio mai bună și o durată de viață mai lungă a bateriei în comparație cu originalul. Căștile wireless Buds+ oferă 11 ore de autonomie a bateriei. În același timp carcasa de încărcare oferă încă 11 ore de redare a muzicii, un total de 22 ore. Căștile Samsung sunt reglate de AKG și dispun de difuzoare cu două sensuri, pentru o calitate îmbunătățită a sunetului și a vocii.