Galaxy Buds+ BTS Edition în Canada, sunt mai scumpe decât Buds Live

853
Sursa Foto: via tudocelular.com

Căștile Galaxy Buds+ personalizate în ediție specială BTS Edition au ajuns și în Canada, dar sunt scumpe… Samsung a vândut acest set în multe țări din întreaga lume și peste tot s-au bucurat de un mare succes. Acum setul wireless Samsung Galaxy Buds BTS Edition a ajuns și în țara frunzei de arțar.

Setul Galaxy Buds+ BTS Edition va fi vândut în Canada la un preț de 269 dolari. Este cu 69 USD mai mult decât prețul de bază al setului Galaxy Buds+. Și nu uitați, în interiorul căștilor este același hardware și aceleași funcții. Ceea ce se schimbă cu adevărat este designul exterior, cu un finisaj mov mat și designul inimii caracteristic grupului BTS.

Buds+ BTS Edition mai scump decât Galaxy Buds Live

Desigur, Samsung știe că produsul este foarte atractiv în special pentru tineri. Dar poate fi și un pic riscant un astfel de preț, chiar într-o țară unde tinerii au posibilități, când trebuie plătit mai mult de 30% în plus doar pentru niște vopsea.

Mai mult, acum căștile normale TWS Galaxy Buds+ sunt oferite în prezent în Canada cu o reducere de 40 de dolari, prețul scăzând până la 169$. Astfel, BTS Edition costă mai mult cu ~100 USD doar pentru ca tinerii să aibă un suvenir cu trupa BTS. Un alt obstacol poate fi acela acela că Galaxy Buds Live este disponibil în Canada la un preț de 249$. Altfel spus, cel mai modern set wireless Samsung cu funcții noi – cum ar fi ANC – este cu 20$ mai ieftin decât Buds+ BTS.

BTS sau Bangtan Boys este o formație de muzică K-Pop din Coreea de Sud formată din șapte băieți. Au debutat pe 13 iunie 2013 cu piesa „No More Dream” din primul lor album, 2 Cool 4 Skool. Inițial un grup de hip hop, stilul lor muzical a evoluat și include o gamă largă de genuri.

Interesant este că smartphone-ul Samsung Galaxy S20+ BTS Edition nu a ajuns încă efectiv în Canada. Vânzările la un preț așa de mare a setului Buds+ BTS Edition poate fi un indicator pentru companie dacă va vinde sau nu acest smartphone în Canada.

Destul de recent, în iulie, Galaxy S20+ BTS Edition și căștile wireless în aceeași ediție au ajuns și în Brazilia. Conform site-ului Tudocelular, cu puțin timp în urmă, unul dintre membrii trupei BTS a postat o fotografie pe o rețea de socializare și aproape imediat a fost bombardat cu întrebări despre ce fel de telefon folosește respectivul membru al trupei K-pop BTS.