Samsung Galaxy Buds obține certificarea FCC, lansare iminentă

1056

Mai multe informații din ultimul timp au fost despre căștile wireless Samsung Galaxy Buds. Am scris și noi pe site și se pare că acestea vor fi lansate la viitorul eveniment Samsung Unpacked 2019 de la San Francisco.

Noul set de căști Galaxy Buds, succesorul lui Gear IconX, are suport pentru Bluetooth 5.0 și un spațiu de stocare de 8 GB. Căștile sunt primele din categoria lor care apar sub brandul Samsung Galaxy. Când setul a fost certificat de Bluetooth SIG, am aflat și numele: Samsung Galaxy Buds. Acum, setul wireless produs de gigantul high-tech sud-coreean a trecut și ultimul hop înainte de lansare. Conform 91Mobiles, a fost certificat de agenția americană Federal Communications Commission (FCC).

Samsung Galaxy Buds vor fi fabricate în Vietnam

Căștile cu numărul de model SM-R170, același număr a fost certificat și de Bluetooth SIG, vor fi produse în Vietnam. Peste 50% dintre smartphone-urile Samsung sunt produse în această țară asiatică. În testele efectuate de FCC, dispozitivul a respectat standardele necesare, sugerează documentația de pe site-ul web al FCC. Certificarea agenției americane a fost ultimul obstacol înainte de lansarea acestora pe piață. Din acest moment pot fi lansate în orice clipă.

FCC– Federal Communications Commission a fost înființată în anul 1934 printr-o lege semnată de președintele Franklin D. Roosevelt. Este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite. Legea SUA prevede că FCC a fost creată „în scopul apărării naționale” și „în scopul promovării siguranței vieții și a proprietății prin folosirea comunicațiilor radio prin cablu”.

Potrivit informațiilor anterioare, Samsung Galaxy Buds va oferi opțiunea de conectivitate Bluetooth 5.0. Accesoriul va fi echipat cu o memorie de 8 GB, memorie mai mare decât la orice alt echipament portabil anterior. Suntem siguri că aceste noi căști vor fi reglate de AKG, companie cumpărată de Samsung și, de asemenea, vin cu o durată de viață a bateriei îmbunătățită.

Căștile Galaxy Buds vor fi disponibile în trei nuanțe – galben, alb și negru. Din păcate, în prezent nu sunt disponibile alte detalii despre acest set Galaxy Buds. Samsung este de așteptat să prezinte Galaxy Buds la evenimentul său Unpacked din 20 februarie. Aici Samsung va lansa seria Galaxy S10, posibil un nou smartwatch, un difuzor inteligent Galaxy Home și pe Galaxy Fold.