Samsung Galaxy Buds+ costă mai mult decât primul set wireless

856
Sursa Foto: SamMobile.com

Galaxy Buds+ este de așteptat să fie inclus ca bonus la pre-comenzile de Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla mai multe țări, nu știm dacă și în România. Dar cât vor costa viitoarele căști wireless Samsung pentru cei ce le vor cumpăra ulterior?  Aceasta este o întrebare la care avem în sfârșit un răspuns. Potrivit SamMobile care citează pe Max Weinbach, Galaxy Buds+ va costa 149,99 dolari.

Setul wireless inițial Samsung Galaxy Buds a fost lansat cu un preț de 129,99 dolari. În acest fel cumpărătorii noilor căști Buds+ vor trebui să scoată din buzunar doar 20$ mai mult pentru căștile modernizate. Iar saltul de preț este destul de mic și noile căști cu adevărat wireless par astfel mai tentante.

Baterie mai mare pe Galaxy Buds+ și în carcasa căștilor wireless

Galaxy Buds+ nu va avea ca dotare anularea activă a zgomotului, deși Weinbach spune că izolarea fonică obișnuită va fi mult îmbunătățită. Aceasta ar trebui, de asemenea, să fie o îmbunătățire binevenită, deoarece și originalul Galaxy Buds este foarte bun la limitarea zgomotului extern atunci când sunt la urechi. De altfel avem o părere foarte bună despre setul original Samsung, sunt excelente și nu știm dacă posesorii unui astfel de set au motive să treacă la Buds+.

După cum am scris de mai multe ori pe iLoveSamsung, Galaxy Buds+ va avea dublul duratei de viață a bateriei față de modelul inițial. Vor dura până la 12 ore cu o singură încărcare. Și carcasa în care dorm mugurii, va avea o capacitate a bateriei puțin mai mare.

Nathaniel Baldwin este considerat inventatorul căștilor (1910). Primele căști au fost făcute de acesta manual în bucătărie și au fost vândute marinei americane! Azi cei mai mari producătorii de căști sunt AKG, Audio-Technica, Bang & Olufsen, Beats, Bose, JBL, KOSS, Philips, Pioneer, Sennheiser, Sony și Yamaha.

Carcasa de încărcare Buds originală are o baterie de 252mAh, în timp ce carcasa de încărcare Buds+ va avea o baterie de 270mAh. Samsung Galaxy Buds+ va avea patru microfoane, iar aparent calitatea sunetului a fost îmbunătățită.

Merită să rețineți că prețul pentru Samsung Galaxy Buds+ și pentru telefoanele din seria Galaxy S20 sau Galaxy Z Flip nu este confirmat oficial de Samsung. Samsung nu a făcut niciodată acest lucru anterior lansării unui dispozitiv. Aceste prețuri publicate de noi și de alte site-uri din domeniu provin din surse apropiate Samsung. Vom ști sigur prețurile doar după ce Samsung va face anunțul oficial la evenimentul „Galaxy Unpacked” de la San Francisco din 11 februarie.