Galaxy Buds FE: autonomie impresionantă a bateriei și design ergonomic

370
Galaxy Buds FE autonomie impresionanta a bateriei design ergonomic
Sursă foto: via androidcentral.com

În urmă cu două zile Samsung a lansat noile sale dispozitive Fan Edition, așteptate cu mare interes de fanii Samsung. Compania a lansat Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE, Galaxy Tab S9 FE+ și noile căști wireless Samsung Galaxy Buds FE. Căștile au o durată de viață lungă a bateriei, două noi dimensiuni de vârfuri ale aripilor pentru ergonomie și o serie de alte funcții.

Considerate un succesor al setului wireless Samsung Galaxy Buds, Galaxy Buds FE se dovedește a fi o completare binevenită la repertoriul de articole purtabile audio al companiei. Noile căști au trei microfoane pe fiecare cască și un nou difuzor unidirecțional. În acest fel oferă o calitate audio imersivă, alimentată de anularea activă a zgomotului și sunet ambiental.

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds FE au un design ergonomic, având trei dimensiuni de vârfuri pentru urechi și două dimensiuni de vârfuri de aripi, similare cu cele găsite pe Galaxy Buds și Galaxy Buds Pro. Aceste lucru le menține confortabil și stabil în urechi în timpul sesiunilor prelungite de ascultare.

Galaxy Buds FE au conectivitate Bluetooth 5.2 și certificare IPX2

Galaxy Buds FE de la Samsung acordă prioritate furnizării de sunet de înaltă calitate, potrivit AndroidCentral. Ele oferă un bas profund și bogat, asigurându-vă că vă bucurați de muzică indiferent de preferința dvs. de gen muzical. Opțiunile de anulare activă a zgomotului (ANC) și sunet ambiental vă permit să vă adaptați mediul audio. Indiferent dacă doriți să blocați zgomotul extern sau să fiți conștient de împrejurimile dvs., aceste căști auriculare vă acoperă.

Auto Switch sau comutare automată. Cu funcția de comutare automată, căștile, prin Galaxy Wearables, își vor aminti dacă ați asociat mai mult de un dispozitiv purtabil Galaxy, astfel încât să puteți comuta cu ușurință între dispozitive.

Printre ofertele căștilor Galaxy Buds FE se află conectivitate Bluetooth 5.2, Auto Switch și conectivitate SmartThings Find, precum și rezistența la apă IPX2. De asemenea, sunt compatibile cu Android (prin aplicația Galaxy Wearable), iOS (numai Bluetooth), Windows (prin aplicația Galaxy Buds) și televizoarele Samsung model 2022 sau ulterioare.

În ciuda multitudinii de funcții noi, demn de remarcat la Galaxy Buds FE este durata lungă de viață a bateriei. Despre baterie Samsung spune că este „cea mai lungă durată de viață a bateriei din seria Galaxy Bud”. Noile căști Samsung Galaxy Buds FE oferă până la 8,5 ore de redare de la căști și în total 30 de ore când carcasa și căștile sunt încărcate la 100%.

Sursă foto: Samsung

Căștile au trei microfoane pe fiecare parte pentru apeluri vocale mai clare. Senzorul de detectare a uzurii întrerupe automat muzica atunci când scoateți căștile din urechi. Căștile au comenzi sensibile la atingere. Carcasa de încărcare are un design similar cu alte carcase de căști Galaxy Buds recente, cum ar fi Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds 2 Pro, cu un aspect pătrat rotunjit.

Ieftine și elegante, dar fără încărcare wireless

Noii muguri Samsung acceptă codecurile audio AAC și SBC și oferă comenzi tactile integrate. Dacă optați pentru folosirea ANC, veți avea șase ore de redare și 21 de ore cu carcasa. Galaxy Buds FE sunt rezistente la transpirație, cu un grad de rezistență la apă IPX2 care protejează împotriva stropilor. Deși pot rezista la o anumită expunere la apă, nu le purtați pe furtună și nu le scufundați în apă. Nu există încărcare wireless. Căștile vin în două variante de culoare, grafit și alb – ambele cu carcase de încărcare corespunzătoare culorii mugurilor din interior.

Noile căști Galaxy Buds FE au un preț de 99$ și sunt disponibile prin „operatori selectați” începând cu 5 octombrie. Apoi, căștile wireless vor fi disponibile și prin intermediul site-ului web al mărcii începând cu 10 octombrie.