Galaxy Buds 2 Pro se poate asocia cu mai multe televizoare Samsung prin Bluetooth

302
Galaxy Buds 2 Pro se pot asocia cu mai multe televizoare Samsung prin Bluetooth
Sursa foto: via sammobile.com

Anul trecut, Samsung a anunțat că va aduce Bluetooth LE Audio pe Galaxy Buds 2 Pro. Anul acesta, compania a lansat LE Audio-powered 360 Audio Recording pe căștile sale wireless de vârf. Acum, gigantul sud-coreeană aduce mai multe funcții LE Audio pe televizoarele sale high-end, căștile wireless și laptopurile sale. Astfel căștile Galaxy Buds 2 se pot asocial cu mai multe televizoare Samsung prin Auracast, o caracteristică bazată pe Bluetooth.

Samsung a anunțat că va aduce caracteristica Auracast bazată pe Bluetooth LE Audio la modelele sale de televizoare 8K Neo QLED și Micro LED lansate anul acesta. Datorită acestei noi tehnologii de difuzare audio, utilizatorii pot asocia mai multe căști Galaxy Buds 2 Pro cu televizoarele de ultimă generație de la Samsung.

Bluetooth LE Audio Auracast pe mai multe modele Samsung Smart TV

Acest lucru ar permite mai multor utilizatori să audă simultan ieșirea audio Wireless de la mai multe televizoare inteligente Samsung. Anterior, doar două căști wireless puteau fi asociate cu aceste televizoare. Această nouă funcție audio va fi lansată pentru modelele de televizoare inteligente compatibile în septembrie 2023.

Compania a îmbunătățit deja calitatea audio și latența atunci când folosește Galaxy Buds 2 Pro cu laptopurile sale high-end. Datorită Bluetooth LE Audio Auracast, utilizatorii au parte de o calitate audio îmbunătățită și o latență mai mică atunci și când folosesc căștile Galaxy Buds 2 Pro cu diferite laptopuri. Este vorba despre Galaxy Book 3, Galaxy Book 3 360, Galaxy Book 3 Pro, Galaxy Book 3 Pro 360 și Samsung Galaxy Book 3 Ultra. Samsung plănuiește să anunțe mai multe funcții bazate pe Bluetooth LE Audio la evenimentul IFA Berlin 2023 care începe în scurt timp.

Prima ediție IFA Berlin – Internationale Funkausstellung Berlin a debutat la 4 decembrie 1924 și a durat 12 zile. Evenimentul a adunat 242 de expozanți cu cele mai recente inovații tehnologice. Peste 170.000 de vizitatori au fost la IFA Berlin 1924.

„În calitate de inovator într-o gamă largă de dispozitive electronice – de la smartphone-uri la dispozitive portabile și de la televizoare la electrocasnice – noi, cei de la Samsung, suntem într-o poziție unică. pentru a valorifica oferirea de experiențe mai complete și extinse.” A declarat Junho Park, vicepreședinte și șef al echipei de planificare a produselor Galaxy Ecosystem la Samsung MX, potrivit SamMobile. “LE Audio este un exemplu perfect care arată angajamentul nostru față de experiențele conectate în întreaga noastră bibliotecă de dispozitive. Este și modul în care Samsung introduce noi capabilități și tehnologii care le reunesc pe toate.”