Setul Galaxy Buds gratuit la pre-comandă pentru un Galaxy S10

3763

Samsung este programat să lanseze gama Galaxy S10 la evenimentul „Galaxy Unpacked 2019” pe data de 20 februarie în SUA. Deja înaintea lansării oficiale, multe informații despre dispozitivele viitoare au ajuns pe piață. În acest fel gigantul tech sud-coreean nu va mai avea prea multe surprize de oferit la acest eveniment. Cel puțin așa credem!

Datorită unei surse inedite, Samsung Rusia, avem detalii despre modul de promovare a seriei Galaxy S10, conform site-ului SamMobile. Informația provine din codul sursă a paginii de teaser Samsung Rusia și arată că gigantul tech va oferi gratuit setul wireless Galaxy Buds dacă se face o precomandă pentru Galaxy S10 în Rusia. Aceeași pagină menționează, de asemenea, că perioada de precomandă este în perioada 20 februarie – 7 martie. Informația este în concordanță cu zvonurile anterioare iar data de lansare pe piață este 8 martie.

Galaxy Buds gratuit la precomandă este posibil să nu fie disponibil pe toate piețele

Am văzut, cu ocazia precedentelor lansări de telefoane pilot, că Samsung a avut diferite oferte la precomandă pe diferite piețe. Astfel nu există nici o garanție că această promoție gratuită Galaxy Buds va fi disponibilă în toate celelalte regiuni. Repetăm, promoția este valabilă în Rusia. Cu toate acestea, este normal să presupunem că, în perioada de precomandă, oferta va fi aplicabilă cel puțin pe alte câteva piețe din întreaga lume.

Conform informațiilor căștile wireless Samsung Galaxy Buds, vor costa 149 € și vor fi disponibile în negru, galben și alb. Galaxy Buds va oferi opțiunea de conectivitate Bluetooth 5.0 și o memorie de 8 GB, mai mare decât la orice alt dispozitiv portabil anterior.

Ideea numelui Bluetooth a fost propusă în 1997 de Jim Kardach de la Intel. Acesta a dezvoltat un sistem care să permită telefoanelor mobile să comunice cu calculatoarele. La momentul acestei propuneri citea romanul istoric al lui Frans G. Bengtsson, „Vasele lungi” despre Vikingi și regele Harald Bluetooth.

Galaxy Buds nu sunt încă lansate și se așteaptă să fie prezentate alături de Galaxy S10 la evenimentul Unpacked. Dacă ne uităm la prețul le care vor fi comercializate căștile, trebuie să remarcăm că o sumă de 150 de euro este o reducere considerabilă. Dacă Samsung intenționează să le ofere gratuit la o precomandă, înseamnă că nu fac parte din pachetul de vânzare cu amănuntul. Și să fim sinceri chiar așteptam acest lucru.

Un smartphone Galaxy S10 și setul Galaxy Buds vor fi o combinație excelentă. O imagine recentă, publicată de noi pe site, vă arată cum dispozitivul Galaxy S10 poate încărca wireless Galaxy Buds cu funcția sa de încărcare fără fir PowerShare. Nu știm încă dacă setul Galaxy Buds va fi oferit la precomenzile pentru Galaxy S10 ce vor fi făcute din România.