Setul wireless Samsung Galaxy Buds Live certificat de FCC

693
Sursa Foto: winfuture.de

Viitorul set de căști wireless Samsung Galaxy Buds Live a fost certificat de comisia americană FCC. Putem spune că în scurt timp noul set cu adevărat wireless va fi lansat oficial. Data este planificată pe 22 iulie, poate alături de un alt purtabil Samsung, smartwatch-ul Galaxy Watch 3.

Galaxy Buds Live va măsura aproximativ 26 x 15 x 14 mm și va cântări aproape nimic, aproximativ 5 grame. Noile căști Samsung au fost supranumite „Beans – fasole” datorită formei lor. Sunt menite să se fixeze foarte bine în ureche datorită formei pe care o au. Această formă este realizată după ce a fost studiată și testată de Samsung mai mult timp.

Galaxy Buds Live va fi disponibil în alb și negru

Samsung Galaxy Buds Live ar trebui să vină cu ANC – anularea activă a zgomotului și un preț sub cel care este comercializat AirPods Pro de la Apple. Aceasta fiind considerat concurentul setului Samsung pe piață. Este posibil să nu fim nevoiți să așteptăm prea mult timp setul Buds Live de la Samsung. Recent acesta a fost certificat de comisia Federal Communications Commission (FCC) cu numărul de model SM-R180, considerat a fi Samsung Galaxy Buds Live. Conform Universmartphone, postarea comisiei de certificare din SUA nu include imagini iar datele publicate arată că sunt căști Bluetooth.

Revenind la numărul de model SM-R180, trebuie să specificăm că setul wireless precedent, Samsung Galaxy Buds+ a avut numărul de model SM-R175. În acest fel este normal ca setului Galaxy Buds Live să-i fie atribuit numărul SM-R180. Referitor la data lansării, Samsung nu a comunicat nimic oficial până acum. Dacă zvonurile privind o lansare în 22 iulie se vor dovedi false, ne putem aștepta ca Buds Live să fie lansat la 5 august alături de seria Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2 și Z Flip 5G.

ANC – anularea activă a zgomotului este o metodă pentru reducerea zgomotelor externe nedorite prin adăugarea unui al doilea sunet special conceput pentru a anula pe primul. În 1992 Nissan Bluebird a fost primul autoturism din lume vândut cu un sistem ANC instalat.

Posibil un preț de aproximativ 130€ pe Buds Live

Nu se știe prea multe despre Samsung Galaxy Buds Live, în afară că sunt de forma bobului de fasole. O cerere de marcă din SUA a lăsat să se înțeleagă că acestea ar putea include redarea de muzică de pe dispozitiv, gen Samsung Gear Icon X. Este posibil să nu aveți nevoie de telefon în apropiere pentru a asculta muzică în timpul unui antrenament. Așteptăm, bineînțeles, la bord și ANC – Active noise control.

Căștile Buds Live probabil vor veni și în culoarea Mystic Bronze, care a fost văzută și în imaginile apărute cu Galaxy Note 20 Ultra. Este posibil să fie oferite ca bonus la cumpărarea acestuia. Căștile Samsung vor fi oferite, de asemenea, în alb și negru. Ca design par să aibă un finisaj metalic lucios, în timp ce carcasa pare să aibă un finisaj mat.

Încă nu este sigur cât vor costa, dar sunt unele zvonuri privind prețul acestor căști. Din informațiile vehiculate vor avea un preț în jur de 130 de euro, dar posibil și mai mare.