Samsung a lansat setul wireless Galaxy Buds Live FILA

1203
Sursa Foto: Yonhap / en.yna.co.kr

După succesul cu Galaxy Buds Live Thom Brown, Samsung colaborează cu o altă mare companie de nivel mondial, FILA. Gigantul tech a lansat setul wireless Galaxy Buds Live FILA în Coreea de Sud. Pachetul include modelul alb mistic al căștilor fără fir Galaxy Buds Live și câteva accesorii ce poartă sigla companiei de echipament sportiv.

Samsung a lansat accesorii pentru cele mai recente căști fără fir în colaborare cu marca globală de îmbrăcăminte sport FILA. În acest fel compania sud-coreeană își propune să atragă mai mulți consumatori tineri spre acest set de căști.

Setul Samsung Galaxy Buds Live FILA costă 175$

Pachetul de accesorii Buds Live FILA a fost pus în vânzare miercuri în Coreea de Sud pentru 175 USD. Samsung a declarat că pachetul Fila va fi disponibil numai în Coreea de Sud. 2.000 de unități din acest set Ediție Specială vor fi lansate pe piață, conform site-ului Telanganatoday. Nu vor fi modificări în materie de hardware și software pentru acest set, va avea în plus doar marca FILA.

Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume a declarat că cel mai recent produs vizează generația MZ, care cuprinde generațiile Millennials și generația Z, referindu-se la cei născuți între 1980 și 2010. Samsung a lansat recent ediții speciale ale dispozitivelor sale mobile alături de Thom Browne și grupul K-pop BTS.

FILA este una dintre cele mai mari companii producătoare de articole de îmbrăcăminte sport pentru bărbați, femei, copii și sportivi. FILA a fost creată în Biella, Piemont, Italia, de frații Ettore și Giansevero Fila în 1911. Din 2007, compania aparține grupului FILA Korea.

Samsung va vinde în număr limitat Buds Live FILA Edition. Pachetul include o cutie cu logo-urile FILA și Samsung, o versiune Mystic White a Galaxy Buds Live, o husă pentru carcasă cu același logo, o carcasă pătrată inspirată din cutia de pantofi Fila și un breloc, macheta unui pantof cu sigla FILA.

Pachetul ediție specială al Galaxy Buds Live poate fi cumpărat în Coreea prin site-ul Kakao și începând cu 10 septembrie și prin intermediul site-urilor web FILA și Samsung.