Căștile wireless Galaxy Buds Live și Galaxy Watch 3 vor fi anunțate în iulie

537
Sursa Foto: SamMobile.com

Alături de Galaxy Fold 2, Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Watch 3, Galaxy Tab S7 și căștile wireless Galaxy Buds Live vor fi lansate de Samsung în viitorul apropiat. Dacă despre toate acestea am aflat că vor fi lansate în 5 august, se pare că unele vor veni mai repede. Galaxy Buds Live și Galaxy Watch 3 vor fi anunțate în iulie!

În lipsa unor informații concrete, toată lumea a presupus că majoritatea acestor produse vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2020. Luate toate la un loc sunt destul de multe chiar și pentru Samsung. Poate tocmai de aceea gigantul tech a decis ca unele dintre acestea să fie lansate separat. Într-un articol recent chiar despre acest lucru am scris: că este posibil ca unele să fie lansate mai repede! Acum avem confirmarea printr-un articol publicat în exclusivitate de colegii noștri de la SamMobile.

Galaxy Buds Live și Galaxy Watch 3 lansate mai repede

Cu toate acestea, nu știm încă data exactă, vor fi anunțate cândva luna viitoare, înainte de evenimentul Unpacked. Acum știm că Samsung Galaxy Watch 3 și Galaxy Buds Live – da, acesta va fi într-adevăr numele următorului Galaxy Buds – vor ieși la vânzare luna viitoare.

În mod firesc, ne putem aștepta ca Galaxy Buds Live – ex Galaxy Buds Bean, ex Galaxy BudsX – căștile cu forma bobului de fasole să fie oferite gratuit sau la un preț redus ca parte a bonus-urilor de precomandă pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Fold 2. Am scris acest lucru recent! Prețul lor de vânzare cu amănuntul este de aproximativ 150 de dolari. Ar fi impresionant dacă vor veni cu ANC și având un preț mai mic decât Air Pod-urile Apple.

ANC – Active noise control este o metodă pentru reducerea sunetului nedorit prin adăugarea unui al doilea sunet special conceput pentru a anula pe primul. Primul brevet pentru un sistem de control al zgomotului a fost acordat inventatorului american Paul Lueg în 1936!

Prețurile pentru Galaxy Watch 3 nu se știu încă, dar știm că ar putea fi cel mai scump smartwatch Samsung. În primul rând pentru funcțiile din dotare dar și pentru că va fi disponibil într-o carcasă de titan. De asemenea, va avea o ramă rotativă fizică, care a fost văzută ultima dată pe Galaxy Watch. Apoi a fost înlocuită cu o implementare software pe Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2.