Galaxy Note 20 și Z Flip 5G cu încărcătoare rapide de 25W respectiv 15W

651
Sursa Foto: via SamMobile.com

Galaxy Note 20+ a obținut o certificare de la agenția chineză 3C săptămâna trecută. Aceeași agenție de reglementare a aprobat acum pe Galaxy Note 20 și Galaxy Z Flip 5G înainte de debutul lor oficial. Dispozitivul S Pen este identificat cu numărul de model SM-N9810, în timp ce telefonul pliabil cu 5G are numărul SM-F7070.

Documentele China Compulsory Certificate (3C) confirmă că Galaxy Note 20 va avea un încărcător rapid de 25W, în timp ce Galaxy Z Flip 5G unul de 15W care este livrat cu modelul LTE. În mod specific, modelul Galaxy Z Flip LTE și cel 5G vor fi destul de similare, deși modelul 5G ar putea folosi un procesor nou. Galaxy Z Flip 5G va fi disponibil într-o culoare complet nouă, astfel încât va fi greu de încurcat cele două modele pe rafturile magazinelor.

Galaxy Note 20 și Z Flip 5G sunt planificate pentru lansare în august

Despre Samsung Galaxy Note 20 știm că va avea un ecran Dynamic AMOLED Infinity-O de 6,7 inch. Va avea o rată de actualizare de 120Hz și poate cel mai important un nou procesor, Samsung Exynos 992. Galaxy Note 20 va fi disponibil în culorile gri, arămiu și verde – gray, copper, green. Am aflat și dimensiunile, măsoară 161,8 x 75,3 x 8,5 mm.

Samsung Galaxy Z Flip 5G va fi aproximativ același cu actualul dispozitiv pliabil existent. Conform informațiilor va avea 256GB spațiu de stocare intern la fel ca varianta LTE. Galaxy Z Flip 5G va fi disponibil în Mirror Black și Mirror Purple, culori existente existente. De asemenea, sunt informații, că va exista și o culoare maro pentru dispozitiv. Conform SamMobile, Galaxy Z Flip 5G va fi disponibil la nivel global.

SamMobile este un site fondat în 2011 și are sediul în Olanda. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive purtabile Samsung.

Seria Galaxy Note 20 și Galaxy Z Flip 5G sunt așteptate să fie dezvăluite în august, conform programului anual al companiei Samsung. Dar, spre deosebire de anii precedenți, următorul eveniment Unpacked 2020 va avea loc doar online.

Nu este vorba că Samsung vrea să încalce tradiția, de vină este actuala pandemie de COVID-19. Samsung ia în considerare nu numai siguranța angajaților săi, dar și a fanilor, a presei și a invitaților care participă de obicei la un astfel de eveniment. Noile modele lansate de Samsung ar trebui să fie mai interesante ca oricând.