Galaxy Buds Live: Samsung confirmă lansarea iminentă a căștilor wireless

638
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Galaxy Buds Live, noile căști wireless ale Samsung, vor fi oficiale în curând. Compania sud-coreeană a început să listeze căștile pe site-urile sale oficiale din Rusia, India, Germania și Regatul Unit. Prin urmare, ne așteptăm să descoperim noile Buds la evenimentul online Galaxy Unpacked.

După câteva luni de scurgeri de informații, Samsung a confirmat în cele din urmă, aparent din greșeală, lansarea iminentă a unei noi generații de căști wireless. Conform colegilor de la site-ul PhonAndroid, Galaxy Buds Live au apărut în baza de date a mai multor site-uri oficiale Samsung. În același timp, căștile au fost certificate de mai multe organisme de certificare din întreaga lume.

Galaxy Buds Live alături de seria Note 20 pe 5 august

Prin urmare, ne așteptăm în mod legitim să descoperim Galaxy Buds Live în cadrul Galaxy Unpacked din 5 august 2020. Această prezentare exclusiv online este deja foarte aglomerată, mai multe dispozitive vor fi lansate de gigantul tech. Samsung va dezvălui o nouă generație de smartphone-uri cu S Pen, Galaxy Note 20 / Note 20+, pe Galaxy Z Fold 2 și smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch 3.

 Samsung nu a confirmat încă efectiv sosirea căștilor wireless Buds Live la 5 august. Recent, un comunicat de presă publicat de producător a promis, pe de altă parte, „5 produse noi”. Dar, toți observatorii din domeniu sunt de acord că Galaxy Buds Live și Galaxy Watch 3, noul smartwatch cu ramă fizică rotativă, vor fi pe scenă.

Evan Blass este un blogger american fost editor al site-ului Pocketnow între anii 2010-2012. Între anii 2005 – 2008, Blass a lucrat și la site-ul AOL. El a căpătat notorietate cu mai multe scurgeri de informații despre smartphone-uri și tablete, care s-au adeverit.

Conform redărilor publicate de Evan Blass în urmă cu câteva zile, căștile Buds Live seamănă foarte mult cu fasolea. Prin urmare, sunt foarte diferite de căștile anterioare Galaxy Buds și Galaxy Buds+. Nu este surprinzător că vin cu o cutie de încărcare prin care crește autonomia de funcționare. În cele din urmă, Buds Live va beneficia de tehnologia activă de reducere a zgomotului, cum are Apple AirPods Pro.

Toate informațiile din ultima vreme vorbesc de un preț de vânzare de aproximativ 125 de euro. Vom vedea cât costă cu adevărat și ce pot noile căști wireless Samsung Galaxy Buds Live peste câteva zile la Samsung Galaxy Unpacked.