Căștile Galaxy Buds Live sunt disponibile acum în culoarea Mystic Blue

607
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Noile căști Samsung Galaxy Buds Live sunt acum disponibile în culoarea Mystic Blue. Galaxy Buds Live oferă un design inedit și sunet excepțional, acum și în această nouă variantă de culoare. Astfel utilizatorii vor putea să își exprime personalitatea într-un mod autentic.

Cu un design iconic și confortabile la purtare, Galaxy Buds Live nu se aseamănă cu nicio altă pereche de căști. Combinând expertiza sonoră a AKG, sunetul este profund și bogat, astfel încât vă veți putea bucura de muzică, în varianta imaginată de artist. Potrivirea confortabilă în ureche le face perfecte pentru a asculta muzică, pentru a prelua apeluri, chiar și pentru perioade lungi de timp.

Galaxy Buds Live cu funcția Active Noise Cancellation

Căștile Galaxy Buds Live vin cu trei microfoane și funcția Voice Pickup Unit – Unitate de preluare vocală. Voice Pickup Unit izolează sunetul vocii tale și reduce zgomotul de fundal. În acest fel simțiți că sunteți în aceeași cameră cu cei dragi când vorbiți, chiar dacă nu sunteți împreună.

Aceste căști total wireless dispun de funcția Active Noise Cancellation. Căștile Samsung Galaxy Buds+ nu au avut această funcție. Aceasta le permite utilizatorilor să regleze cantitatea și volumul sunetelor din exterior, în funcție de contextul în care se află. Pot să anuleze sunetele mașinilor din trafic sau să permită sunetele importante atunci când e necesar.

Cu un difuzor de 12 mm și sunet de la AKG, vă puteți bucura de o calitate audio clară – acoperind atât spectrele de sunet înalte, cât și cele joase. Astfel nu veți mai pierde niciodată un ritm, fie că urmați un curs online sau doar ascultați muzica preferată.

Muzica este arta combinării notelor în succesiune și simultan, într-o formă plăcută estetic. Cuvântul „muzică” este derivat din greacă – mousike = „arta muzelor ”. Flautul Divje Babe, sculptat dintr-un femur de urs, are o vechime de cel puțin 40.000 de ani.

Săptămâna Samsung între 26 octombrie și 1 noiembrie

Noile căști Galaxy Buds Live în culoare Mystic Blue vor fi disponibile începând cu 30 octombrie exclusiv pe samsung.com și în magazinele Samsung Experience Store. Din 26 octombrie a fost lansată de Samsung România și „Săptămâna Samsung”. Este o promoție la nivel european, pe 14 piețe cu oferte speciale pentru o mulțime de produse Samsung. „Săptămâna Samsung” se va desfășura în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Pentru mai multe informații și lista produselor participante la promoție, accesați https://www.samsung.com/ro/offer/samsung-week/.

Preț și disponibilitate în România: Galaxy Buds Live în culoarea Mystic Blue vor fi disponibile pentru achiziție începând cu data de 30 octombrie pe samsung.com și în magazinele Samsung Experience Store. Prețul acestora pornește de la 899 lei.