Galaxy Buds Pro 2 vine „anul acesta”, dar nu la Galaxy Unpacked în august

231
Galaxy Buds Pro 2 vin anul acesta dar nu la Galaxy Unpacked in august
Sursa Foto: phonearena.com

S-a vorbit mult în ultimul timp despre Galaxy Z Fold 4 extrem de modernizat, despre Galaxy Z Flip 4 cu aspect familiar și chiar despre seria Galaxy Watch 5. Dar, oarecum neobișnuit, Samsung pare să reușească să păstreze datele secrete despre un alt protagonist care va fi lansat în august la Galaxy Unpacked 2022. Este vorba despre setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro 2.

Cu zvonuri despre Buds Pro 2 încă din martie, noul set wireless va fi continuatorul actualului set Galaxy Buds 2. Era de așteptat să fie lansat la un an după Buds 2, deci tot în august anul acesta și să fie un rival pentru căștile Apple AirPods de nouă generație. O mare perioadă nici nu am avut un nume pentru noul set de căști Samsung și nici acum nu suntem siguri că acesta va fi numele sub care va ajunge pe piață.

Dar, conform PhoneArena, se pare că se va numi în final Samsung Galaxy Buds Pro 2. Nu credem că numele va fi Galaxy Buds 3 sau Buds Live 2. Acest din urmă nume a fost vehiculat și el pentru viitoarele căști wireless Samsung. Acum sunt informații că va fi lansat la un moment dat „în acest an”. Din câte se pare Samsung nu intenționează să-și supraaglomereze evenimentul Galaxy Unpacked din luna august.

Căștile TWS Galaxy Buds Pro 2 posibil lansate după Galaxy Unpacked

Știm că în 10 august Samsung va lansa pe Fold 4 și Flip 4, alături de seria Galaxy Watch 5. Dar, Samsung Galaxy Buds Pro 2 ar putea fi anunțat cu mai puțină strălucire „aproximativ în același timp”.

În 1891 inginerul francez Ernest Mercadier a brevetat ceea ce el a numit „bi-telefon”. Aceasta este prima versiune înregistrată a căștilor intraauriculare. El a sugerat folosirea unui capac de cauciuc pentru a proteja urechea de frecare în timpul utilizării.

Aceasta este o strategie destul de ciudată de adoptat pentru ceea ce pare a fi un nou membru important al unei familii de produse de mare succes într-o industrie extrem de competitivă și în expansiune rapidă. Noua abordare curioasă a Samsung ar merge, de asemenea, împotriva propriei tradiții. Nu doar modelul Galaxy Buds 2 a fost dezvăluit la un eveniment Unpacked în august anul trecut, ci și Galaxy Buds Pro de prima generație a fost dezvăluit alături de telefoane emblematice: Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra, în ianuarie 2021.

Poate și mai îngrijorător, acest plan Samsung ar putea avea de-a face cu „dezvoltarea târzie” a căștilor Buds Pro 2. Asta ar explica de ce încă nu avem idee la ce să ne așteptăm de la acești băieți răi audio. Nu știm aproape nimic în ceea ce privește caracteristicile, capabilitățile, designul și prețul. Acest lucru sugerează că „lansarea tăcută” care este prezisă în prezent ar putea avea loc (mult) mai târziu decât august.

Să sperăm că nu se va dovedi a fi cazul până la urmă. Credem că Samsung va adăuga un alt concurent puternic pe lista de căști TWS mai devreme decât mai târziu în acest an.