Cum vă ajută în activitățile zilnice setul wireless Samsung Galaxy Buds 2

965
Cum va ajuta in activitatile zilnice setul wireless Samsung Galaxy Buds 2
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds 2 alături de telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Cu un sunet bogat și echilibrat, căștile Samsung vin cu difuzoare bidirecționale dinamice, anularea activă a zgomotului îmbunătățită și o potrivire confortabilă în urechi.

Căștile Samsung Galaxy Buds 2 au un design iconic de formă curbată și sunt disponibile în patru culori contemporane – grafit, alb, măslin și lavandă. Noile căști Samsung sunt echipate cu o baterie de lungă durată pentru a oferi experiențe sonore captivante, iar boxele dinamice bidirecționale oferă sunet clar și un bas profund.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy Buds 2 în viața de zi cu zi

Ușoare și elegante, cele mai noi căști wireless Samsung au primit permanent actualizări după lansare pentru a îmbunătăți unele caracteristici, dar și pentru a primi funcții noi. Conform Samsung Newsroom, noul set wireless Samsung Galaxy Buds 2 a fost foarte bine primit de utilizatori. Mai mult, prețul la care sunt oferite noile căști fac din Galaxy Buds 2 o opțiune foarte convingătoare pentru cumpărători.

Primele căști cu „adevărat wireless” au fost fabricate de către compania japoneză Onkyo. Căștile Onkio W800BT nu necesită cablu pentru conectarea la un player media sau la un smartphone. Se conectau între ele și la un telefon prin Bluetooth.

Mai jos vă prezentăm mai multe moduri prin care Galaxy Buds 2 vă poate îmbunătăți viața și face zilele mai frumoase. Samsung spune că sunt cele mai ușoare căști făcute de companie până acum. Chiar și în cele mai intense activități nici nu știți că le purtați în urechi! Cel mai ușor model din seria Buds, Galaxy se potrivește perfect în toate tipurile urechi cu dimensiunile sale compacte.

Setul Samsung Galaxy Buds 2 vă poate aduce un plus de stil exact ca o bijuterie. Galaxy Buds 2 a devenit și mai mic și mai ușor pentru a se potrivi stilului de viață dinamic al utilizatorilor. Fiecare cască cântărește doar cinci grame, ceea ce face Buds 2 cel mai ușor model din seria Buds până acum. Dacă vă uitați la carcasa albă lucioasă în timp ce este închisă, veți observa o linie subțire de culoare care se potrivește cu cea a căștilor. Spre deosebire de exterior, interiorul carcasei este realizat dintr-un material mat, accentuând farmecul modern al căștilor.

Caracteristica Earbud Fit Test vă ajută să potriviți castile în urechi

Galaxy Buds 2 sunt confortabile în urechi pentru utilizare pe termen lung. Cu mai multe dimensiuni ale vârfurilor pentru urechi și un test de potrivire a căștilor, noile căști sunt proiectate pentru a se potrivi perfect în urechi. Când călătoriți pe distanțe lungi sau doriți să vă concentrați asupra a ceva, căștile sunt esențiale. Cel mai important aspect atunci când vine vorba de căști este confortul. La urma urmei, dacă le porți toată ziua, vrei să fie cât mai confortabile. Samsung oferă un total de trei dimensiuni de vârfuri pentru căști cu Galaxy Buds 2, astfel încât să puteți alege dimensiunea care se potrivește perfect urechilor dvs.

După ce ați ales dimensiunea potrivită a vârfului pentru urechi, este timpul să le testați. Acest lucru este important, deoarece dacă nu purtați căștile în mod corespunzător, zgomotul exterior ar putea să deranjeze. Caracteristica Earbud Fit Test din aplicația Galaxy Wearable face ușoară asigurarea unei potriviri adecvate. Odată ce ați pus căștile și ați început testul, veți auzi o melodie scurtă. Dacă potrivirea nu este corectă, atunci aplicația vă va spune să „Încercați să vă ajustați casca (stânga sau dreapta) sau să schimbați vârful din ureche și vă va arăta cum să le puneți din nou. Puteți regla ajustarea schimbând dimensiunea vârfului urechii sau împingând căștile mai mult în urechi. Când căștile se potrivesc bine, pe ecran vor apărea cuvintele „Potrivire bună”. Vă puteți bucura apoi de cea mai bună calitate a sunetului.

Apeluri vocale de cea mai bună calitate cu Buds 2

Uneori, în diferite situații, doriți doar să vă concentrați asupra muzicii. Funcția ANC de la Buds 2 blochează zgomotele inutile pentru a permite utilizatorilor să se concentreze asupra ascultării conținutului lor preferat. Utilizarea funcției ANC atunci când sunteți lângă un drum aglomerat și zgomotos face posibilă o experiență captivantă.

Cu Samsung Galaxy Buds 2, nu este nevoie să vorbiți mai tare atunci când efectuați un apel într-un loc zgomotos. Acest lucru se datorează faptului că Buds 2 are trei microfoane și o unitate de captare vocală care elimină zgomotul. În acest fel persoana de pe cealaltă linie vă aude clar chiar și atunci când vorbiți într-un loc zgomotos. Dacă utilizați de obicei funcția ANC, puteți să o dezactivați dacă nu doriți să o utilizați în timp ce vorbiți la telefon. Deschideți aplicația Galaxy Wearable de pe telefon și activați „Utilizați sunetul ambiental în timpul apelurilor”. Dacă utilizați de obicei funcția ANC, căștile vor trece în modul sunet ambiental pentru a vă îmbunătăți apelurile telefonice cu un sunet natural.

Puteți să personalizați comenzile căștilor și să decideți cât de mult zgomot ambiental v-ar plăcea să auziți. Mergeți al „Setări pentru căști” în aplicația Galaxy Wearable de pe telefonul asociat și calibrați cât de mult sunet ambiental doriți să auziți prin fiecare cască. De asemenea, puteți regla intensitatea sau claritatea sunetului ambiental, ajustări utile pentru diferite situații.

Există, de asemenea, o caracteristică care vă permite să reglați volumul după bunul plac în timp ce urmăriți conținut. Pentru aceasta, accesați meniul Labs al aplicației Galaxy Wearable și activați „Atingeți dublu marginea căștii”. Pentru a reduce volumul, atingeți de două ori marginea căștii din stânga. Pentru a mări volumul, atingeți de două ori marginea căștii din dreapta. Această funcție este utilă deoarece vă permite să controlați cu ușurință volumul fără a scoate smartphone-ul.

Conectivitate cu întreg ecosistemului Galaxy

Vă puteți bucura de tranziții ușoare între dispozitive cu comutator automat și conectați Samsung Galaxy Buds 2 la Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch 4 Classic pentru a personaliza setările. Dacă utilizați diverse dispozitive Galaxy, cum ar fi un smartphone, un ceas inteligent și o tabletă, atunci comutatorul automat permite setului Buds 2 să alterneze automat între dispozitive. Poate fi un lucru foarte util în mai multe situații.

Cu această caracteristică, Galaxy Buds 2 poate fi asociat instantaneu cu fiecare dispozitiv Galaxy, telefon sau tabletă. Nu mai este nevoie să treacă prin pașii mai dificili de a conecta sau deconecta căștile de la fiecare dispozitiv. Să presupunem că vizionați ceva pe Galaxy Tab S7 când cineva v-a sunat pe Samsung Galaxy Z Flip 3. În acest caz, Galaxy Buds 2 va trece automat la smartphone-ul dvs. pentru a vă permite să preluați apelul. După apel, căștile vor reveni la conectarea de la tableta Samsung Galaxy Tab S7, astfel încât să puteți continua ceea ce făceați inițial.