Acasă Stiri Caracsa căștilor wireless Galaxy Buds Pro 2 va avea o baterie mai...

Caracsa căștilor wireless Galaxy Buds Pro 2 va avea o baterie mai mare

O baterie posibil destinată căștilor Buds de următoarea generație, Galaxy Buds Pro 2 și Galaxy Buds Live 2, a apărut la o autoritate de inspecție din Coreea de Sud. Sau mai degrabă: pentru carcasa sa de încărcare. Are o capacitate mai mare decât cea din modelele recente Buds. Dar, este nevoie de ceva muncă de detectiv pentru a ajunge la această concluzie.

De la lansarea setului Galaxy Buds Live, Samsung a folosit aproximativ același design pentru carcasa de încărcare. Acest lucru s-a întâmplat în cazul căștilor wireless Galaxy Buds Live, Galaxy Buds Pro și Galaxy Buds 2. Unul dintre motive este clar: carcasa conține aceeași baterie cu o capacitate de 472mAh. Desigur, sud-coreenii ar putea continua să folosească aceeași baterie pentru anii următori. Dar, în calitate de consumator, sperăm la o baterie mai mare care să cântărească mai  mult în raportul calitate-preț. Chiar dacă este doar puțin mai mare. Și da, cu Samsung Galaxy Buds Pro 2 și Buds Live 2 lucrurile par a se îndrepta în direcția bună.

Baterie mai mare în carcasa căștilor Galaxy Buds 2

Probabil că Samsung va folosi o carcasă nouă pentru cel puțin unul sau mai multe modele viitoare de Galaxy Buds. Principalul indiciu pentru aceasta este certificarea sud-coreeană a unei noi baterii Samsung, conform colegilor noștri de la GalaxyClub. Acesta are numărul de model oarecum surprinzător EB-BR510ABY.

Acest număr ne bagă în ceață deoarece ar aparține în mod normal unui dispozitiv Samsung cu numărul de model SM-R510. Samsung Galaxy Buds avea până acum numere de modele de la SM-R17* la SM-R190. În plus, SM-R500 este primul smartwatch Galaxy Watch Active, care a apărut în 2019. Cu toate acestea, capacitatea și dimensiunile EB-BR510ABY sunt mult prea mari pentru un ceas. Și așa avem un prim indiciu al destinației reale a bateriei.

Buds sau muguri. Samsung a ales această denumire cu trimitere la ceva delicat și fin ca un boboc de floare. Primele căști Samsung Galaxy Buds au fost lansate în pe 9 martie 2019 ca succesor al modelului Samsung Gear IconX.

Al doilea indiciu, apare dacă punem noua baterie lângă bateria pe care Samsung a folosit-o în toate carcasele recente Buds. Atunci vedem că EB-BR190ABY folosit în cazul seturilor wireless Galaxy Buds Live, Buds Pro și Galaxy Buds 2 are o capacitate de 472mAh. De asemenea, vedem pe EB-BR510ABY, care acum a apărut, cu o capacitate de 500mAh. Nu este un progres uriaș. Dar, în mod realist, probabil că nu există prea mult loc pentru o creștere uriașă. Mai mult, Samsung se apropie ceva mai mult de capacitatea bateriei de 519mAh din carcasa căștilor Apple Airpods Pro.

Bine, bine, dar care căști wireless vor folosi noua baterie?

Prin urmare, este clar că noua baterie este destinată viitoarelor variante de căști wireless Samsung Galaxy Buds. Și, ne amintim, cu ceva timp în urmă două modele necunoscute au făcut obiectul unui zvon în acest sens. Samsung plănuiește să lanseze pe Galaxy Buds Pro 2 și Galaxy Buds Live 2 în 2022.

Este posibil ca unul dintre ele să poarte numărul de model SM-R510. Și dacă Samsung folosește același program ca în cazul Buds-urile anterioare, atunci numerotarea SM-R510 aparține setului Galaxy Buds Pro 2. Acestea ar trebui să fie primele care vor apărea pe piață, urmate de Buds Live 2 mai târziu în cursul anului.

Automat speculăm că Samsung vrea să lanseze setul Galaxy Bud Pro 2 în același timp cu seria Galaxy S22. De ani de zile, gigantul high-tech combină prezentarea unui nou telefon emblematic cu lansarea noilor Muguri, până la urmă. Cu toate acestea, zvonurile indică o lansare a lui Galaxy Buds Pro 2 în al doilea trimestru al anului 2022. Așteptăm seria Galaxy S22 în primul trimestru al noului an, sau mai precis, în luna februarie.

Dar zvonurile sunt zvonuri, iar logica este logică. Așa că sperăm în secret să putem cumpăra noul set wireless Samsung Buds Pro 2 în același timp cu seria Galaxy S22. Inițial poate fi oferit cadou la precomandă cu noile telefoane de top. Vom ști la începutul lunii februarie, dacă asta se întâmplă cu adevărat, când Samsung va organiza următorul mare eveniment Galaxy Unpacked.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...