Samsung Galaxy Buds Live lansate într-o culoare roșie exclusivistă

705
Sursa Foto: SamMobile.com

Destul de recent Samsung a anunțat Galaxy Buds Live și deja extinde numărul de opțiuni de culoare disponibile consumatorilor. Cel puțin, în țara de origine, compania sud-coreeană KT Corporation a anunțat ieri o variantă de roșu aprins a căștilor. KT a spus că versiunea roșie a Galaxy Buds Live a fost introdusă ca răspuns la cererea consumatorilor locali, sugerând că această culoare suplimentară nu a fost planificată anterior.

KT Corporation a introdus anterior o variantă Mystic Red a lui Galaxy Note 20 5G. Și această culoare este tot una în exclusivitate pentru clienții săi, cel puțin deocamdată, conform SamMobile. Setul wireless Samsung Galaxy Buds Live a fost lansat inițial în Mystic Bronze, Mystic White și Mystic Black.

Posibil ca Galaxy Buds Live Red să se lanseze la nivel global

După cum se poate vedea din fotografia oficială de mai sus, noul model Buds Live este destul de identic cu varianta roșie Galaxy Buds+. Această a fost lansată tot în Coreea de Sud, aproximativ acum jumătate de an. Din informațiile de până acum nu se știe dacă este un Mystic Red sau doar o culoare roșu aprins.

Nu numai că acel model roșu de Galaxy Buds+ și-a făcut drum spre alte țări din Orientul Îndepărtat, dar chiar a ajuns în cele din urmă în Statele Unite. Deci, cu siguranță, există mai multe șanse ca această nouă versiune roșie Buds Live să se lanseze la nivel global.

Orientul Îndepărtat cuprinde Asia Răsăriteană și de Sud-Est. Uneori sunt incluse și teritoriile extrem răsăritene ale Rusiei (Orientul Îndepărtat Rus) și cele ale regiunii apusene ale Oceanului Pacific. Denumire datează din perioada colonială a Imperiului Britanic pentru teritoriile aflate la est de India Britanică.

În ceea ce privește căștile în sine, Buds Live a devenit un hit instant în Coreea de Sud, împreună cu seria Galaxy Watch 3. Modelul trei al căștilor fără fir de la Samsung oferă, de asemenea, o reparabilitate fără precedent.

Noile căști Samsung vin cu design remarcabil și inedit. Au anularea activă a zgomotului, Bluetooth 5.0, baterie de 8 ore și asistență de încărcare rapidă. Sunt cele mai bogate în funcții căști wireless de pe piață. În general, pare a fi o investiție pe termen lung destul de bună, indiferent ce smartphone aveți, Android sau iOS.