Căștile Galaxy Buds Pro 2 certificate de FCC, lansare iminentă

225
Galaxy Buds Pro 2 certificate de FCC
Sursa Foto: via techzle.com

Compania Samsung se pregătește să lanseze în curând pe piață cea mai recentă generație de căști cu adevărat wireless. Dar înainte de lansare, viitorul set TWS Samsung Galaxy Buds Pro 2 a fost văzut pe un site web de certificare, ceea ce indică și mai mult lansarea sa iminentă.

Despre următoarea generație Galaxy Buds Pro 2 au apărut în ultimul timp mai multe detalii. Recent am scris despre variantele de culoare și despre o devansare a lansării față de Galaxy Unpacked din 10 august. Acum, viitoarele căști wireless Samsung au fost identificate în baza de date Federal Communications Commission (FCC). În acest moment, căștile sunt de așteptat să fie lansate cândva în iulie 2022, adică luna viitoare. După cum sugerează și numele, Galaxy Buds Pro 2 va fi succesorul setului wireless Samsung Galaxy Buds Pro.

Setul wireless Galaxy Buds Pro 2 (SM-R510) certificat de FCC

Privind listării de pe site-ul FCC, putem vedea că noile căștile Samsung vor purta numărul de model SM-R510. În plus, aflăm că acestea au o gamă de frecvență Bluetooth de la 2.402MHz la 2.480MHz. Potrivit informațiilor precedente, Buds Pro 2 se va lansa în mai multe opțiuni de culoare: Zenith White, Zenith Bora Purple și o variantă Zenith Graphite.

Tot în fișa de certificare de la FCC se văd două ID-uri de înregistrare, potrivit GizmoChina. Este vorba despre A3LSMR510L, despre care presupunem că este pentru casca din stânga și A3LSMR510R, care ar fi pentru cea din dreapta. Tot de aici aflăm că setul cu cască Bluetooth vine cu o sursă de alimentare CC de 3,85 V. Din păcate listarea pe site-ul FCC nu ne oferă detalii despre specificațiile și caracteristicile căștilor Buds 2 Pro.

Comisia Federală de Comunicații (FCC) este o agenție independentă a guvernului federal al SUA. FCC este finanțat în întregime din taxe de reglementare. Are un buget estimat pentru anul fiscal 2022 de 388 milioane de dolari.

Similar cu predecesorul său, Samsung Galaxy Buds Pro 2 va oferi probabil funcții de vârf. Ne gândim la anularea activă a zgomotului și încărcarea fără fir din carcasa de încărcare, dar nimic nu este confirmat pentru moment.

Certificarea noilor căști TWS de către comisia americană sugerează că lansarea este foarte aproape, confirmând zvonurile despre o lansare în luna iulie.