Samsung Galaxy Buds Pro, forma care urmărește sunetul

631
Forma care urmareste sunetul Samsung Galaxy Buds Pro
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Un adagiu obișnuit în domeniul designului modern este că „forma urmează funcției”. Acest lucru înseamnă că procesul de proiectare ar trebui să înceapă cu funcționalitatea dorită a produsului, mai degrabă decât estetica. Același principiu a fost aplicat și setului wireless Samsung Galaxy Buds Pro de echipa de design. Aceasta a înțeles că aceste căști fără fir trebuie să ofere în primul rând cea mai bună experiență posibilă utilizatorilor.

Elementele de design rezultate pe Galaxy Buds Pro sunt produsul unor cercetări aprofundate asupra naturii căștilor fără fir, a utilizatorilor și a obiceiurilor de utilizare. Forma rotunjită a setului Galaxy Buds Pro cu rezistență externă minimă, a fost proiectată pentru o calitate optimă a sunetului. În același timp designul lor ergonomic face utilizarea foarte confortabilă iar folosirea de materiale durabile în produs încurajează procesele ecologice. Datorită eforturilor proiectanților, design-ul Galaxy Buds Pro oferă experiențe incredibile acordând prioritate funcției și formei.

O formă care surprinde cu adevărat sunetul – Samsung Galaxy Buds Pro

Pentru a atenua problemele predominante care contribuie la degradarea calității sunetului pentru utilizatorii de căști fără fir, și anume zgomotul extern și sunetele de vânt, designerii Samsung au întreprins cercetări pentru a reduce acești factori străini și pentru a oferi o calitate a sunetului mai clară. Soluția rezultată este o formă curbată și rotunjită care simplifică fiecare cască pentru spori claritatea sunetului.

Factorul de formă al setului Buds Pro este complet rotund, fără pauze sau proeminențe, pentru a reduce orice zgomot al vântului care ar putea apărea atunci când vântul suflă spre orificiul microfonului. Designul aerodinamic al căștilor, potrivirea perfectă a urechii interne și ANC contribuie la reducerea zgomotului și oferă experiențe audio incredibile.

ANC – Active noise control. Primul brevet pentru un sistem de control al zgomotului a fost acordat inventatorului american Paul Lueg în 1936! Nissan Bluebird a a fost prima mașină din lume vândută cu un sistem ANC instalat.

În plus, căștile wireless de astăzi sunt utilizate nu doar pentru ascultare, ci și pentru convorbiri când mâinile sunt ocupate. Pentru a oferi experiențe de captare a sunetului optimizate, designerii Samsung au conceput o nouă structură internă a căștilor. Au analizat atent distanța dintre cele două microfoane de la Galaxy Buds Pro și au aplicat o tehnologiei de formare a fasciculului care asigură că se captează direct și clar vocea utilizatorului fără interferențe.

Confort și individualitate: o potrivire ergonomică

În zilele noastre, căștile fără fir devin din ce în ce mai indispensabile pentru utilizatorii lor, indiferent de locație. În consecință, echipa de design a conceput o dimensiune și o formă pentru Buds Pro, potrivită pentru orice ureche. A fost creat un design capabil să se potrivească confortabil tuturor tipurilor de mărime și formă a urechii.

Astfel Galaxy Buds Pro se potrivește confortabil în aproape orice ureche. Și nu numai atât, căștile stau și în mod natural datorită absenței oricărui alt factor proeminent. Pentru a rămâne în siguranță în ureche, au fost luate în considerare cele trei puncte comune ale urechii. Tragusul (care se extinde în fața găurii urechii); Anti-tragusul (întins peste tragus); și helixul (spațiul din spatele găurii urechii). Când o cască Buds Pro este așezată în jurul acestor trei puncte, se potrivește confortabil și ergonomic.

Procesele durabile asigură experiențe sonore durabile

Caracteristicile unui produs bine conceput includ o estetică bună, funcționalități noi și valoare care depășește produsul în sine. În ceea ce privește acestea din urmă, designerii Samsung se asigură că toate proiectele lor includ perspective pe termen lung care iau în considerare fiecare aspect al ciclului de viață al produsului. Căștile Galaxy Buds Pro au fost proiectate ca un ciclu de produse durabile, precum și cu materiale durabile.

Ca în cazul predecesorilor lor Galaxy Buds Live, Galaxy Buds Pro oferă aplicarea materialelor post-consum la corp și carcasă. Deoarece astfel de materiale sunt reciclate din plastic la sfârșitul ciclului de viață, efectele nocive rezultate din producția de plastic nou pot fi reduse. Echipa de design Samsung a fost atentă ca aceste materiale să nu fie fragile și să ofere durabilitate și calitate estetică.

Prin reflectarea constantă a nevoilor și a cerințelor în schimbare ale utilizatorilor Samsung a evoluat constant linia Galaxy Buds. Samsung a pus întotdeauna utilizatorul pe primul loc, potrivit Samsung Newsroom. Astfel designerii companiei au dezvoltat abordări inovatoare în ceea ce privește calitatea sunetului, confortul și durabilitatea. Toate acestea au dus la un set de căști Galaxy Buds Pro care aduce foarte multe avantaje și satisfacție utilizatorilor săi.