Samsung Galaxy Buds Pro actualizate pentru îmbunătățirea ANC

550
Samsung Galaxy Buds Pro actualizate pentru imbunatatirea ANC
Sursa Foto: SamMobile.com

Setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds Pro, care a fost lansat luna trecuta, a ajuns deja la utilizatori. Aceste căști sunt considerate cele mai bune căști fără fir din 2021 și pot concura cu adevărat cu AirPods Pro. Galaxy Buds Pro primește acum o nouă actualizare de software care îmbunătățește și mai mult performanța audio.

Samsung a început să lanseze o nouă actualizare de firmware pentru căștile Galaxy Buds Pro din Statele Unite. Noua actualizare, care conține versiunea de firmware R190XXU0AUB3, îmbunătățește performanța de anulare a zgomotului activ și a sunetului ambiental. De asemenea, îmbunătățește stabilitatea și fiabilitatea sistemului. Odată cu noua actualizare, conceptul de funcționare al Galaxy Buds a fost schimbat când se folosește o singură cască.

Este a doua actualizare pentru Galaxy Buds Pro

O actualizare similară a fost lansată pe unele piețe săptămâna trecută, dar versiunea sa de firmware R190XXU0AUA5 nu avea optimizările pentru utilizarea unei singure căști. Noua actualizare de 2,2MB poate fi descărcată și instalată din aplicația Galaxy Wearable pe smartphone-urile Android. Actualizarea trebuie să ajungă în cel mai scurt timp la toate căștile Buds Pro de pe piață, potrivit SamMobile. Din Setări mergeți la Actualizare Software Earbuds și apoi apăsați Descărcare și instalare.

Galaxy Buds Pro este compatibil cu toate dispozitivele Bluetooth și poate dura până la 5 ore la o singură încărcare. Cu un woofer de 11 mm și un tweeter de 6,5 mm încorporat în fiecare dintre căști, vă puteți bucura de un sunet excelent.

Doar sunetele care au frecvențe între ~20Hz și 20kHz generează o percepție auditivă la oameni. Undele sonore peste 20kHz sunt cunoscute ca ultrasunete și nu sunt audibile pentru oameni.

Cele mai noi căști Buds Pro au fost lansate alături de seria Galaxy S21 și chiar se potrivesc la culori. Căștile vin cu un design nou și au o calitate fantastică a sunetului, împreună cu ANC (Active Noise Canceling) și alte caracteristici utile.

ANC-ul de pe Buds Pro poate detecta dacă utilizatorul începe să vorbească cu cineva și să treacă automat la Ambient Sound. Această funcție de Sunet Ambiental este una dintre funcțiile foarte utile care nu se regăsește pe AirPods Pro.