Căștile Galaxy Buds Pro actualizate pentru îmbunătățirea încărcării bateriei

297
Castile Galaxy Buds Pro
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung și-a actualizat luna trecută căștile Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds Live TWS (true wireless) pentru a adăuga caracteristica 360 Audio. Această caracteristică a debutat pe setul wireless Galaxy Buds Pro. Acum acest set primește și el o actualizare, deși fără nicio funcție nouă notabilă. Actualizarea aduce doar câteva îmbunătățiri de stabilitate.

Conform jurnalului oficial de modificări, Galaxy Buds Pro primește unele îmbunătățiri ale algoritmului de încărcare a bateriei și stabilității. Acest lucru probabil nu schimbă nimic pentru utilizatori. În plus, avem și îmbunătățirile generice ale stabilității și fiabilității sistemului ca parte a acestei actualizări. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între AirPods Pro vs Galaxy Buds Pro!

Setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro actualizat

Conform AndroidHedlines, cea mai recentă actualizare pentru Galaxy Buds Pro este lansată cu versiunea de firmware R190XXU0AVD1. Noul pachet software ar trebui să fie disponibil utilizatorilor la nivel global în câteva zile. Dimensiunea de descărcare OTA (over the air) ocupă un spațiu de memorie de 2,2MB.

Veți primi o notificare privind actualizarea din aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone-ul conectat în zilele următoare. De asemenea, puteți verifica manual actualizările din aplicație. Mergeți pur și simplu la meniul de Setări Earbuds și atingeți opțiunea de Actualizare software Earbuds. Dacă nu există nicio actualizare disponibilă, verificați din nou mai târziu, poate sosi în orice moment.

Galaxy Wearable este o aplicație dedicată dispozitivelor inteligente portabile Samsung. Aplicația conectează dispozitivele purtabile la dispozitivul mobil, gestionează și monitorizează caracteristicile dispozitivului și aplicațiile prin Galaxy Apps.

Aplicația Galaxy Wearable primește și ea o actualizare. Pe lângă Galaxy Buds Pro, Samsung a lansat și o actualizare a aplicației Galaxy Wearable, care este centrul pentru toate dispozitivele portabile ale companiei. Noua versiune (2.2.48.22033061) nu aduce nicio funcție nouă notabilă în ceea ce privește căștile sau ceasurile inteligente Galaxy și nicio schimbare a interfeței de utilizare. În schimb, adaugă aplicației o opțiune de actualizare automată. Puteți activa această funcție din meniul Despre Galaxy Wearable din aplicație. Aveți opțiunea de a actualiza automat aplicația prin Wi-Fi sau conexiune celulară, sau ambele.

Dacă actualizarea automată este activată, dispozitivul dvs. va rula întotdeauna cea mai recentă versiune disponibilă a aplicației Galaxy Wearable. Acest lucru vă va asigura că nu veți pierde cele mai recente funcții și nu veți întâmpina probleme cu dispozitivul dvs. portabil. Rețineți că aplicația Galaxy Wearable este cea care se va actualiza automat la cea mai recentă versiune, nu căștile sau ceasul inteligent Galaxy conectat.