Acasă Comparații AirPods Pro vs Galaxy Buds Pro – Tehnologii audio de excepție

AirPods Pro vs Galaxy Buds Pro – Tehnologii audio de excepție

Căștile audio sunt asociate permanent cu smartphone-ul, știm cu toții că vin cu telefoanele în cutie. Dar mai nou multe companii nu mai livrează căști în cutia telefonului, este cazul companiei Samsung sau Apple, printre altele. Galaxy Buds Pro este cel mai avansat set de căști Samsung și oferă ANC, detectare a vorbirii și sunet surround. Apple AirPods Pro sunt remarcabile din toate punctele de vedere și duc mai departe tradiția Apple de pionier în domeniu. Vom compara mai jos Apple AirPods Pro vs Galaxy Buds Pro.

Știm cu toții că Apple și Samsung sunt cele mai mari companii producătoare de smartphone-uri și căști din lume. Ambele două companii se descurcă foarte bine în ceea ce privește fabricarea de dispozitive inovatoare. Apple AirPods Pro are un preț mai mare decât Samsung Galaxy Buds Pro și au aproape aceleași caracteristici.

Apple AirPods Pro tradiție și calitate

Apple AirPods Pro. Căștile Apple prezintă același limbaj general de proiectare ca și AirPod-urile originale. Totuși sunt diferite datorită noilor vârfuri flexibile din silicon care sunt proiectate să se potrivească bine în ureche pentru a permite tehnologia de anulare a zgomotului. Vârfurile din silicon sunt disponibile în trei dimensiuni pentru a asigura o potrivire confortabilă în majoritatea urechilor. Apple spune că aceste vârfuri au fost concepute pentru a se conforma contururilor fiecărei urechi individuale, oferind atât confort, cât și o etanșare mai bună, ceea ce este important pentru anularea zgomotului.

Căștile nu au niciun fel de aripă stabilizatoare, dar se potrivesc bine în urechi, asigurând o etanșare corespunzătoare. Sunt o îmbunătățire clară față de forma celor precedente desi va trebui răsuciți căștile înainte să le introduceți în ureche pentru a vă asigura cea mai bună sigilare în ureche.

Samsung Galaxy Buds Pro eleganță și sunet epic

Samsung Galaxy Buds Pro. Noile căști Samsung au o amprentă mică în ureche. Nu se umflă prea mult și nu au o tijă ca AirPod-urile Apple. Designul este diferit de Galaxy Buds Live și este asemănător cu Galaxy Buds+. Mugurii au vârfuri detașabile din silicon care permit o potrivire bună în ureche. De asemenea ajută la blocarea sunetului prin asigurarea unei etanșări în urechea purtătorului. Căștile Samsung Galaxy Buds Pro sunt elegante, vin în mai multe culori și generează un sunet plin de viață.

Fiecare cască are o duză pe un capăt pentru a ține un vârf din silicon (sunt incluse trei perechi de dimensiuni diferite) și un panou tactil rotund, perlat, pe spate. Două microfoane ambientale, un microfon vocal cu orificiu și o grilă puțin mai mare sunt integrate în panoul tactil și permit anularea zgomotului. Galaxy Buds Pro reprezintă cele mai bune căști intra-auriculare din portofoliul Samsung, construite pentru lucru, distracție și nu numai.

AirPods Pro vs Galaxy Buds Pro două seturi wireless excelente

Cele două seturi wireless Apple AirPods Pro și Samsung Galaxy Buds Pro sunt relative apropiate ca performanțe și caracteristici. Ambele au ANC și cele mai bune specificații de pe piață. Sigur că va conta în alegerea unuia sau altuia dintre cele două seturi smartphone-ul pe care îl dețineți sau ecosistemul de care țineți.

Ambele seturi sunt total wireless, sunt elegante și au un design excelent. Un plus aici pentru varietatea de culori în care este disponibil setul Samsung. Ambele vin în carcase unde se pot și încărca pentru o durată mai mare de funcționare.

Căștile Apple AirPods Pro sunt mai mici și se simt mai ușoare în urechi. AirPods Pro vin cu o carcasă elegantă, din plastic lucios care se încarcă prin portul Apple Lightning. Căștile în sine sunt fabricate din plastic lucios și au tije care vor ieși din urechi. Puteți utiliza AirPods Pro cu telefoanele Android, deși pierdeți unele caracteristici precum audio spațial și comutare rapidă.

Căștile Samsung în sine sunt fabricate din plastic mat, cu excepția zonei exterioare sensibile la atingere, care este lucioasă. Dar Galaxy Buds Pro au o caracteristică lipsă la AirPods Pro: detectarea vocii. Galaxy Buds Pro scade automat volumul media atunci când detectează că vorbești și apoi revine la setările inițiale la 10 secunde după ce ai terminat de vorbit. Este minunat dacă vrei să poți purta o conversație rapidă fără a comuta activ mugurii în modul de sunet ambiental (sau să-ți scoți unul din ureche).

Calitate foarte bună a sunetului cu un mic plus pentru AirPods Pro

În primul rând ambele seturi wireless au Anularea Activă Zgomotului ANC. Aici căștile Apple sunt mai bune. Setul Samsung este bun în anularea zgomotului exterior, dar setul Apple este și mai bun.

Ambele căști pot amplifica zgomotul exterior pentru a vă ajuta să vă auziți mai bine împrejurimile. Buds Pro face acest lucru cu Ambient Sound, în timp ce AirPods Pro au modul de transparență. Dar setul Samsung are câteva trucuri în această zonă, pe care Apple nu le are. Cea mai tare este Voice Detect, care permite Buds Pro să treacă automat de la modul ANC la modul de zgomot ambiental timp de câteva secunde odată ce ați început să vorbiți.

Buds Pro și AirPods Pro sunt aproape identice atunci când vine vorba de emiterea unui sunet bogat și plin de viață. Este demn de remarcat faptul că Buds Pro au avantajul unic de a oferi mai multe opțiuni de egalizare (cel puțin pe Android), deoarece puteți schimba între modurile normale, boost de bas, soft, dinamic, clar și treble boost. Dar, în ceea ce privește calitatea audio pură, chiar nu puteți greși cu niciunul dintre aceste două seturi Apple AirPods Pro și Samsung Galaxy Buds Pro.

Rezistență la apă și durata de viață a bateriei

Apple AirPods Pro nu ar trebui să fie scufundat în apă, iar expunerea la apă trebuie evitată cât mai des posibil. Apple AirPods Pro sunt rezistente la apă, având un rating IPX4, ceea ce înseamnă că pot rezista la transpirație și stropirea cu apă, dar nu prea mult. Acest lucru sugerează că AirPods Pro ar trebui să fie ferit de transpirație și ploaie ușoară și în niciun caz nu ar trebui să fie scufundat în apă.

Potrivit Samsung, Buds Pro sunt „cele mai rezistente căști ale companiei”. Galaxy Buds Pro are avantajul când vine vorba de durabilitate împotriva apei și a transpirației. Cu un rating de IPX7 înseamnă că pot fi scufundate în apă proaspătă până la maxim un metru timp de până la 30 de minute.

Ambele căști pot rezista peste o zi dacă sunt utilizate cu carcasa lor sau aproximativ 5 ore independent. Samsung spune că durata de viață a bateriei (doar a castilor) pe Buds Pro este de 5 ore cu ANC pornit și de până la 8 ore de ascultare fără ANC.

AirPods Pro, cu ANC pornit și carcasa lor, poate dura mai mult de 24 de ore de ascultare. Fără carcasă, dar cu ANC activat, AirPods Pro ar trebui să fie bun pentru aproximativ 4,5 ore de redare a muzicii. În convorbire are o durată de 18 ore, la fel ca setul Samsung.

Buds Pro va dura până la 18 ore de convorbire Cu ANC activat (inclusive carcasa). Dacă doriți să vă păstrați durata de viață a bateriei și să opriți ANC, acestea pot dura până la 28 de ore cu carcasa și 8 ore fără ea. Este de remarcat faptul că 5 minute de încărcare rapidă la Buds Pro oferă până la o oră de redare. Samsung are un plus la durata bateriei.

Caracteristici AirPods Pro vs Galaxy Buds Pro

 Apple AirPods ProSamsung Galaxy Buds Pro
ProcesorApple – H1Broadcom BCM 43015
Sistem de operareiOS 14RTOS (Real-Time Operating System)
DifuzorHigh-Excursion Drivers │ Distorsionare redusă │ Dolby Atmos2 căi │ woofer de 11 mm și tweeter de 6,5 mm │ Dolby Atmos
MicrofonMicrofoane cu două fascicule, orientate spre interiorMicrofon principal (SNR ridicat) │ Microfon secundar │ Microfon interior
BateriePeste 24 ore muzică fără ANC │ 4,5 ore cu ANC │ 18 ore de convorbire │Qi │ Lighting28 ore muzică fără ANC │ 5 ore cu ANC │ 18 ore de convorbire │ Quick charging │ PowerShare
CompatibilitateDoar cu dispozitivele AppleMinim Android 5.0 și 1,5GB / Minim iPhone 7 și iOS 10
Dimensiuni / Greutate21,8 x 30,9 x 24,0mm │ 5,4 g20,5 x 19,5 x 20,8 mm │ 6,3 g
ConectivitateBluetooth 5.0Bluetooth: 5.0
SenzoriAccelerometru │ Force sensor │ Senzori opticiAccelerometru, Gyro, Proximitate, Hall, Touch, VPU
ConfortHei Siri │ Modul de transparențăComutare automata │ Trezire vocală Bixby │ Detectare vocală
CuloriAlbPhantom Violet │ Phantom Black │ Phantom Silver
CertificareIPX4 – Rezistență la transpirație și stropi de apăIPX7 – Rezistență la apă 30 minute la apă sub un metru
ANCDaDa

Stiri

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...

Telefoanele Samsung care au primit patch-ul de securitate din august 2021

Actualizările Android încă nu sunt perfecte, dar vedem că lucrurile se îmbunătățesc de la an la an. Samsung a avut până recent...

Televizoarele Samsung QNED vor avea cea mai bună imagine de pe piață

Samsung Display se concentrează pe asigurarea uniformității în ecranele QNED, tehnologia are „cele mai bune caracteristici” pentru afișare din lume, spune UBI...

Au apărut specificațiile la Galaxy Watch 4 Classic și Galaxy Watch 4

Am văzut destul de multe zvonuri și scurgeri despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic până acum. Ei bine,...

Samsung Galaxy Watch 4 Classic a apărut în noi fotografii

Înaintea lansării oficiale pe care o așteptăm pe 11 august, începem să avem o imagine completă și a lui Samsung Galaxy Watch...

Samsung ocupă locul cinci mondial pe piața Chromebook în Q2 2021

Samsung Electronics a fost al cincilea cel mai mare furnizor de Chromebookuri din lume în al doilea trimestru al anului. Datele au...