Căștile Samsung Galaxy Buds Pro vor fi lansate în culoarea albă

351
Samsung Galaxy Buds Pro vor fi lansate in culoarea alba
Sursa Foto: winfuture.de

Se pare că o versiune în alb pur a setului wireless Samsung Galaxy Buds Pro va fi foarte curând disponibilă. Popularul tipster Roland Quandt a împărtășit imagini de produs aparent oficiale ale viitoarei versiuni în alb a căștilor Samsung pe contul său de Twitter. În prezent, Galaxy Buds Pro sunt disponibile în Phantom Black, Phantom Silver și Phantom Violet, care se potrivesc culorilor generale ale seriei Galaxy S21.

Se pare că nimic altceva nu s-a schimbat la aceste căști în afară de culoarea exterioară. Galaxy Buds Pro, care sunt cele mai bune căști Samsung și au fost lansate în acest an cu seria S21. Sunt disponibile în negru, argintiu și violet, iar acum vor fi și în alb – (Phantom White).

Samsung Galaxy Buds Pro într-o frumoasă culoare albă

Cele mai noi căști Wi-Fi de la Samsung arată destul de elegante în culoarea alb din aceste imagini. Nu există date despre momentul în care gigantul high-tech sud-coreean intenționează să lanseze în mod oficial această nouă culoare.

Compania a lansat și două variante ediție specială ale setului Samsung Galaxy Buds Pro (Professional). Este vorba despre Galaxy Buds Pro Adidas Originals și Galaxy Buds Pro LANEIGE Neo Cushion Version. În timp ce modelul Adidas Originals are finisaje albe, spațiul său de gestionare a contactelor este acoperit cu argintiu, astfel încât acestea nu par să se asemene cu modelul complet alb care va fi lansat în viitorul apropiat.

Adidas este al doilea producător mondial de articole sportive din lume. În 1952 Adidas a achiziționat logo-ul cu 3 dungi de la compania finlandeză Karhu Sports. A plătit două sticle de whisky și echivalentul azi a aproximativ 1.600€.

Conform PhoneArena, nu știm când acest set wireless Galaxy Buds Pro în alb va deveni oficial. Este posibil ca Samsung să dezvăluie această nouă variantă de culoare a Galaxy Buds Pro alături de Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 în august. De asemenea, compania va dezvălui Galaxy Buds 2 în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked din august 2021. Presupunem că vor fi vândute la prețul obișnuit la care sunt și celelalte culori de pe piață.