Galaxy Buds Pro, noile căști wireless Samsung sunt similare cu Buds Live

732
Samsung Galaxy Buds Pro noile casti wireless sunt similare cu Buds Live
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Documentele recente publicate de Federal Communications Commission (FCC) arată că noul set wireless Galaxy Buds de la Samsung se va numi Galaxy Buds Pro. Aceste căști Buds Pro vor fi lansate simultan cu seria Galaxy S21 la începutul anului 2021.

Este clar de ceva timp că Samsung dezvoltă următoarea generație Galaxy Buds. Știm de ceva timp că acestea poartă numărul modelului SM-R190 și multă vreme am presupus că sunt numite „Galaxy Buds Beyond”. La urma urmei, Samsung a înregistrat recent acest nume de marcă la nivel mondial. Cu ocazia certificării din partea FCC-ului american acum știm numele de scenă.

Galaxy Buds Pro (SM-R190) certificate de FCC

Mai mult, documentele comisiei de certificare din SUA dezvăluie un alt detaliu interesant. Carcasa în care vor veni noile Galaxy Buds Pro arată la fel cu a setului Galaxy Buds Live. Deci, există șanse mari să aibă un design similar, în formă de „fasole”. În plus, conform Galaxy Club, vedem aceleași valori ale bateriei pe care le cunoaștem din Buds Live.

Una peste alta, se pare că Galaxy Buds Pro este o versiune îmbunătățită a căștilor TWS Buds Live. Principala îmbunătățire este probabil în anularea activă a zgomotului. În curând le veți putea cumpăra – așa cum am aflat deja – în culorile negru, argintiu sau violet.

Culoarea violet este la sfârșitul spectrului vizibil de lumină. Culorile violet și purpuriu au fost asociate mult timp cu regalitatea și măreția. Împărații Romei purtau togi purpurii, la fel ca și împărații bizantini.

În 2019, Samsung a lansat primul Galaxy Buds în același timp cu seria Galaxy S10. mugurii „Plus” au urmat la începutul anului 2020, împreună cu seria Galaxy S20. Apoi cu seria Samsung Galaxy Note 20 au debutat mugurii Live. Aceștia au adus pe piață un alt design, în forma unui bob de fasole.

Șansa este de peste 99% ca Samsung să lanseze Galaxy Buds Pro în același timp cu seria Galaxy S21. Probabil le puteți obține cu unul dintre noile telefoane dacă pre-comandați unul dintre acestea. Și, cu puțin noroc, acest lucru se poate face în puțin peste o lună, la mijlocul lunii ianuarie.