Samsung Galaxy Buds Pro – Preț, culori și durata de viață a bateriei

615
Samsung Galaxy Buds Pro Pret culori si durata de viata a bateriei
Sursa Foto: @OnLeaks

De câțiva ani Samsung lansează alături de seriile sale emblematice și noi căști wireless. Dacă anul trecut am primit Galaxy Buds+ și Galaxy Buds Live, anul viitor alături de seria Galaxy S21 vom primi setul Samsung Galaxy Buds Pro. Nu știm dacă Samsung a renunțat la Galaxy Buds Live sau vom primi o continuare la evenimentul din toamna următoare.

La un moment dat era vorba despre un nou set wireless Galaxy Buds 2. Acum vom primi de fapt noi căști Galaxy Buds Pro în culorile violet și argintiu. Acum specificațiile, prețul, bateria și culorile Samsung Galaxy Buds Pro, care vor fi lansate împreună cu Galaxy S21 au apărut.

Specificații Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung oferă, de obicei, orice model Buds împreună cu seria Galaxy S sau Galaxy Note gratuit la precomanda lor. Zilele trecut colegii noștri de la PhoneArena au descoperit pe site-ul FCC (Federal Communications Commission) numărul de model pentru noul set wireless Samsung. Este SM-R190. Aflăm de acolo specificațiile și culorile.

Setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro va avea o baterie de 500mAh (carcasă), 60mAh (fiecare cască în parte). Durata de viață a bateriei este de 22 de ore cu ANC activat. Pe lângă caracteristica ANC – anularea activă a zgomotului, căștile au rezistență la apă IP68, Bluetooth 5.1, comenzi tactile, încărcare rapidă USB-C și încărcare wireless. Cu 500mAh în carcasă și 120mAh ambele căști, noul set Samsung va avea o durată a bateriei cât Buds Live.

În 1958, John C. Koss, un muzician american și audiofil de jazz din Milwaukee, SUA, a produs primele căști stereo. Anterior, căștile erau folosite doar de marina americană, de operatorii de telefonie și radio și de persoanele din industrii similare.

Samsung va lansa aparent Galaxy Buds Pro împreună cu telefoanele Galaxy S21. Marele upgrade va fi un nou nivel de ANC și rezistență la apă pentru acest set TWS. Galaxy Buds Pro au numele de cod intern Samsung „Attic – mansardă”. Având în vedere că Buds Live are prețuri de 170 USD, cu excepția oricăror promoții, Buds Pro ar putea fi lansat la aceeași etichetă sau poate fi puțin mai scump la 199 USD.

Ce primim cu setul wireless Galaxy Buds Pro:

  • Culori Galaxy Buds Pro: negru, argintiu, violet
  • Baterie Galaxy Buds Pro: 500mAh (carcasă), 60mAh (muguri), durata de viață a bateriei de 22 de ore (ANC activat)
  • Specificații Galaxy Buds Pro: anulare activă a zgomotului (ANC), rezistență la apă IP68, Bluetooth 5.1, comenzi tactile, încărcare rapidă USB-C și încărcare wireless.
  • Prețul Galaxy Buds Pro: 199 USD

După ce Samsung a demonstrat că poate pune ANC pe căștile sale acum a îmbunătățit această caracteristică. Mai mult, acum a adus pe acest set de căști și rezistența la apă și praf. Numele Pro ar putea foarte bine să însemne că Samsung a reușit să îmbine aceste două caracteristici importante într-un set wireless.

Galaxy Buds Pro în negru, argintiu și violet

De obicei, Samsung oferă oricăror noile căști Buds la o achiziție prin precomandă a unui nou smartphone S sau Note. Credem că acest lucru se va întâmpla și acum cu seria Galaxy S21. În acest fel vom vedea live noile căști în 14 ianuarie cu ocazia lansării lui Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra. Pe 29 ianuarie le vom avea efectiv în mână (în urechi). Cel puțin inițial noile căști vor fi oferite în culorile violet, negru și argintiu, însoțite de prefixul Phantom.

Faptul că Galaxy Buds Pro sunt livrate atât cu ANC cât și IP68 ar putea face aceste căști mai scumpe. Dacă acordă aceste căști ca bonus, așa cum a făcut-o cu ultimele sale modele, este totuși o compensație dacă intenționați să cumpărați Galaxy S21, S21+ sau S21 Ultra. Acestea au prețuri mari, dar conform informațiilor, vor fi la nivelul seriei Galaxy S20.