Căștile Samsung Galaxy Buds Pro primesc deja prima actualizare

571
Castile Samsung Galaxy Buds Pro primesc deja prima actualizare
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung a prezentat seria Galaxy S21, adică dispozitivele Galaxy S21, Galaxy S21+ și S21 Ultra, împreună cu setul wireless Buds Pro la evenimentul Unpacked din 14 ianuarie. Acum, căștile Samsung Galaxy Buds Pro primesc deja prima lor actualizare.

Conform colegilor noștri de la site-ul american Android Headlines, după cea mai recentă actualizare, căștile fără fir pot regla acum echilibrul sunetului stânga / dreapta. Această caracteristică ar fi benefică pentru utilizatorii cu deficiențe de auz. Actualizarea aduce îmbunătățiri la răspunsul de trezire vocală Bixby și, de asemenea, îmbunătățește stabilitatea generală și fiabilitatea sistemului. Samsung a fost în ultimul timp foarte pe fază pentru a lansa cele mai recente actualizări.

Galaxy Buds Pro cu ANC și certificare IPX7

Este liniștitor să vedem că Samsung se asigură că totul este în regulă înainte ca noile căști să ajungă efectiv la utilizatori. În acest fel aceștia vor avea parte de cea mai bună experiență audio posibilă. Din ce vedem ca specificații, noul set TWS Samsung Galaxy Buds Pro este cel mai bun set de căști wireless de la companie.

Noile căști wireless Samsung vin cu o caracteristică îmbunătățită a sunetului ambiental, Anularea zgomotului activ (ANC) și certificare IPX7 pentru rezistența la apă și praf. Mai mult, Buds Pro oferă 5-18 ore de redare și este compatibil cu dispozitivele care rulează Android 7 sau o versiune ulterioară. Cu toate acestea, dispozitivele ar trebui să aibă cel puțin 1,5 GB RAM sau mai mult. Vedeți mai multe despre acest set Samsung pe I❤️Samsung!

Căștile cu dual-driver au două seturi diferite de drivere. Fiecare cască vine cu două difuzoare mici. Unul dintre difuzoare este pentru manipularea basului, în timp ce celălalt pentru frecvențele înalte și medii. Astfel, căștile dual-driver produc un sunet mult mai bun decât căștile single-driver.

Buds Pro vine cu multe caracteristici, inclusiv Bluetooth 5.0, configurare dual-driver și port USB Type-C. Căștile au încărcare rapidă și suport pentru încărcare fără fir, PowerShare. Există, de asemenea, audio de 360°, mod de joc și comenzi tactile. Samsung a pus un preț de 230 de euro pentru Galaxy Buds Pro.

Revenind la actualizarea noului set Samsung, aceasta vine cu numărul de construcție AUA1 și cântărește în jur de 2,2MB. Există mai multe îmbunătățiri de performanță, împreună cu o nouă caracteristică inclusă în această nouă actualizare pentru Galaxy Buds Pro. Actualizarea este lansată treptat prin OTA. Adică nu va fi disponibilă pentru toți utilizatorii în același timp. Deocamdată noul set a ajuns la prea puțini clienți.