Acasă Stiri Căștile Galaxy Buds Pro lansate, oferă un sunet epic în fiecare moment

Căștile Galaxy Buds Pro lansate, oferă un sunet epic în fiecare moment

Samsung a anunțat alături de seria Galaxy S21 și noua generație de căști Galaxy Buds Pro. Acestea oferă un sunet imersiv, o calitate superioară a apelurilor, funcție inteligentă de ANC (Active Noise Cancelling) și o conectivitate îmbunătățită cu alte dispozitive – totul într-un design modern. Galaxy Buds Pro reprezintă cele mai bune căști intraauriculare din portofoliul Samsung, construite pentru lucru, distracție și nu numai.

Pe măsură ce oamenii caută tehnologii care să-i ajute să se adapteze la noi rutine și stiluri de viață, piața căștilor intraauriculare a crescut semnificativ. Acum așteptările consumatorilor sunt tot mai mari. Lansarea Galaxy Buds Pro are o semnificație majoră, chiar dacă vorbim de un produs de mici dimensiuni. Le oferim utilizatorilor o experiență audio unică, ce transformă task-urile zilnice în momente epice”. A declarat TM Roh, președintele Samsung Mobile.

Calitate a sunetului fără egal cu Galaxy Buds Pro

O experiență premium pentru căștile audio începe cu sunetul. Fie că sunt folosite pentru a asculta muzică în timpul unei alergări sau în drum spre serviciu, calitatea audio primează. Galaxy Buds Pro oferă un sunet mai complet, cu un woofer de 11 milimetri pentru un bass mai profund și un tweeter de 6,5 milimetri pentru sunete înalte clare, cu distorsiuni minime. Aceste căști oferă cea mai bună experiență audio de la Samsung, cu un sunet dinamic și echilibrat.

Galaxy Buds Pro separă vocea de sunetele nedorite cu ajutorul a trei microfoane și a unei unități de captare a vocii, pentru o redare cât mai clară a sunetului. Unul din microfoanele externe dispune de o rată ridicată signal-to-noise, ceea ce ajută la eliminarea zgomotului de fundal. În plus, Samsung a integrat tehnologia Wind Shield în Galaxy Buds Pro. Forma căștilor micșorează zona de contact cu vântul, în timp ce o cameră special construită obturează interferențele. Apelurile nu au fost niciodată mai clare, chiar și atunci când ai parte de vânt.

Căștile wireless Buds Pro dispun de cele mai performante capabilități ANC dintre toate căștile intraauriculare. Utilizatorii se pot concentra la serviciu sau se pot deconecta de la lumea din jur reducând cu până la 99% zgomotul de fundal. Cu Ambient Sound, utilizatorii pot amplifica cu peste 20 decibeli sunetele din jur, pentru o experiență personalizată.

ANC și Ambient Sound funcționează simultan, adaptându-se la mediul înconjurător pentru a optimiza experiența audio. Buds Pro recunosc momentul în care utilizatorul vorbește și pot opri automat sunetele din jur sau să le amplifice. De asemenea, volumul muzicii va scădea atunci când utilizatorul vrea să vorbească, chiar dacă funcția Ambient Sound e activată iar ANC este oprit. Această tehnologie face comunicarea mai eficientă cu ajutorul Galaxy Buds Pro.

O experiență Galaxy îmbunătățită

Galaxy Buds Pro fac parte din ecosistemul Galaxy. Acum, utilizatorii pot beneficia de mutarea automată a conexiunii căștilor de la tabletă la smartphone în funcție de dispozitivul folosit. Spre exemplu, dacă un utilizator urmărește un clip pe tableta Galaxy Tab S7 și apoi primește un apel pe Galaxy S21, funcția Auto Switch va opri clipul și va permite ca utilizatorul să răspundă la telefon prin Galaxy Buds Pro. Odată ce apelul s-a încheiat, căștile preiau din nou sunetul din tabletă.

Noile căști extind experiența audio conectându-se la alte dispozitive Galaxy – în special la Galaxy S21. Sunetul imersiv al Buds Pro va fi disponibil oriunde, cu funcția 360 Audio care dispune de tehnologia Dolby Head Tracking. Efectiv plasează utilizatorul în centrul acțiunii. Noul set wireless are Game Mode, astfel că atunci când latența audio redusă este combinată cu performanțele și display-ul lui Galaxy S21, experiența de gaming devine mult mai realistă.

Căștile au o baterie de 61mAh iar carcasă de încărcare de 472mAh. O încărcare completă oferă 8 ore de audiție, iar carcasa oferă alimentare pentru 20 de ore suplimentare. Chiar și cu funcția ANC activă, autonomia căștilor este de 5 ore, cu alte 13 ore disponibile prin alimentarea lor din carcasă. De asemenea, utilizatorii pot obține o oră de audiție în urma unei încărcări rapide de doar 5 minute.

Design nou, elegant și practic cu noul set wireless Samsung

Noile căști Buds Pro nu sunt uimitoare doar în timpul utilizării, ci și din punct de vedere al design-ului. Inspirându-se din forma inovatoare căștilor Galaxy Buds Live, Buds Pro oferă un design îmbunătățit, mai ergonomic. Forma căștilor de tip canal amplifică calitatea sunetului, arătând mai puțin proeminent și mai natural în urechi. Noul design reduce zona de contact din interiorul urechii cu casca, îmbunătățind confortul și minimizând senzația de înfundare.

În plus, Galaxy Buds Pro sunt concepute pentru a oferi un confort suplimentar. Acestea prezintă un grad de rezistență la apă IPX7, cel mai înalt standard de rezistență la apă din seria Galaxy Buds. Iar acum, îngrijorarea cu privire la pierderea căștilor este de domeniul trecutului. SmartThings Find poate localiza cu ușurință oricare cască, chiar și atunci când căștile în afara razei de acțiune Bluetooth.

Setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro vine în trei culori uimitoare. Phantom Black, Phantom Silver și Phantom Violet se potrivesc cu modelele din noua serie Galaxy S21. Noul set Samsung vor fi disponibil pe anumite piețe începând cu 15 ianuarie.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....