Galaxy Buds Pro primește noi vârfuri „TrueGrip” de la Comply

431
Galaxy Buds Pro primeste noi varfuri TrueGrip de la Comply
Sursa Foto: 9to5google.com

Majoritatea căștilor wireless vin cu vârfuri (manșoane pentru urechi) standard pentru căști. Acele vârfuri moi din silicon (Galaxy Buds Pro vine cu trei seturi), de multe ori nu fac prea mult pentru sunet sau confort. Astfel compania Comply a lansează noi vârfuri din spumă pentru căști, Comply TrueGrip, pentru Samsung Galaxy Buds Pro.

Samsung Galaxy Buds Pro sunt căști foarte bune, iar sunetul este la cel mai înalt nivel. Dar, întotdeauna este loc pentru mai bine. Setul wireless Buds Pro este capabil de sunete clare, separat de bas, conform 9to5Google. Dar, problema rămâne că, oricât de bun este sunetul, utilizatorii vor o mai bună potrivire în urechi și mai mult confort.

Galaxy Buds Pro sunt adevărate căști wireless cu tehnologie profesională pentru un sunet mai captivant ca niciodată. În același timp, funcția inteligentă de anulare activă a zgomotului îți permite să comuți fără probleme între anularea zgomotului și sunetul ambiental complet reglabil.

Vârfuri Comply TrueGrip din spumă pentru seteul Galaxy Buds

O problemă semnalată de utilizatori cu Galaxy Buds+, a fost potrivirea în urechi și confortul. Deși au o durată foarte bună a bateriei, peste 11 ore la o încărcare, nu sunt foarte confortabile la purtat. Samsung a rezolvat problema cu setul wireless Galaxy Buds Pro. Dar, chiar și așa o potrivire mai bună în urechi este întotdeauna binevenită.

Comply a lansat noile vârfuri TrueGrip pentru căști din spumă cu memorie pentru Buds Pro. Aceste vârfuri pentru setul Samsung va ajuta îmbunătățirea atât a potrivirii, cât și a confortului. Spuma Comply, extrem de moale, vâsco-elastică, se conformează canalului urechii pentru a menține o etanșare acustică și a reține dispozitivul în ureche. Noile vârfuri pentru urechi nu sunt compatibile cu setul cu Samsung Galaxy Buds.

Comply este o companie cu sediul în Oakdale, Minnesota, SUA, fondată în 1990. Produce componente auditive, calculatoare și electronice. Colaborează cu mari companii la nivel global, cum ar fi, Samsung, Apple, Jabra, Sony, etc.

Cei care au testat deja noile vârfuri Comply TrueGrip spun că etanșează excelent zgomotul exterior și au potrivire plăcută și confortabilă în ureche. Fabricate din spumă activată la căldură, vârfurile pentru căști TrueGrip ajută la menținerea unei potriviri și mai strânse pentru Buds Pro, o „potrivire de neclintit”.

Ca un plus, instalarea este extrem de simplă. Mai mult, aceste vârfuri pentru căști nu interferează cu fixarea Buds Pro în carcasa de încărcare, ceea ce poate fi o preocupare pentru o mulțime de vârfuri terțe pentru căști. Vârfurile pentru căști TrueGrip pentru Samsung Galaxy Buds Pro sunt disponibile începând de la 24,99 USD pe site-ul Comply.