Samsung Galaxy Buds Pro și Galaxy Buds+ actualizate cu o nouă funcție

375
Samsung Galaxy Buds Pro si Galaxy Buds+ actualizate cu o noua functie
Sursa Foto: galaxyclub.nl

De câteva zile este disponibilă o nouă actualizare pentru Samsung Galaxy Buds Pro și Samsung Galaxy Buds+. Noua actualizarea instalează o funcție numită: Detect in Ear Detectează în ureche. Această funcție a fost disponibilă până acum doar pe căștile Samsung Galaxy Buds Live.

În urmă cu aproximativ trei luni, ultima actualizare la Galaxy Buds Pro a adus destul de multe funcții noi celor mai bune căști wireless de la Samsung. Dar gigantul high-tech nu au terminat cu extinderea funcționalității căștilor Bluetooth. Acest lucru este evident cu sosirea unei noi actualizări, cu o nouă funcție, care vine și la Galaxy Buds+.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy Buds Pro și Galaxy Buds+ primesc funcția Detect in Ear

De câteva zile, versiunile de firmware R190XXU0AUK1 (Buds Pro) și R175XXU0AUK1 (Buds+) sunt gata pentru a fi descărcate și instalate. Buds Live a primit versiunea de firmware R180XXU0AUK1 puțin mai devreme. Lista de modificări constă din două puncte. Al doilea punct este acum destul de standard și promite fiabilitate și stabilitate îmbunătățite, conform GalaxyClub. Primul este cel mai interesant: Detectarea în ureche – Detect in Ear adăugată căștilor în timpul apelurilor.

Conform Samsung funcția Detectare în ureche, are următoarea descriere: Redați apelurile prin căștile dvs. când sunt în urechi și prin difuzorul telefonului când nu sunt. Dezactivați această opțiune pentru a reda apelurile prin căști, chiar dacă acestea nu sunt în urechi. Acest lucru este valabil pentru Buds Pro și Galaxy Buds+. Setul Galaxy Buds Pro este foarte eficient pentru persoanele cu deficiențe de auz!

Android 7 Nougat a fost lansat oficial pe 22 august 2016, dispozitivele Google Nexus. LG V20 a fost primul smartphone lansat cu Android Nougat. Primele telefoane Samsung cu Android 7 au fost Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

Deci, dacă aveți un set Galaxy Buds+ veți primi un mesaj că noua funcție este disponibilă numai dacă telefonul rulează pe Android 7.0 sau mai nou. Acest avertisment nu este afișat cu Buds Pro, dar probabil se aplică și acestui set wireless.

Pentru a instala actualizarea, puteți aștepta până când telefonul vă anunță automat că actualizarea este gata pentru descărcare. Dar puteți verifica acest lucru și direct, în aplicația Galaxy Wearable. Acolo, accesați Galaxy Buds Pro / Buds+, alegeți Setări pentru căști și atingeți Actualizare software pentru căști, în partea de jos a meniului.