Galaxy Buds Sound: nou brevet Samsung pentru căști wireless

478
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

În urmă cu o lună și jumătate, Samsung a introdus o gamă de produse noi la evenimentul Galaxy Unpacked, inclusv seria Galaxy Note, Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Z Fold 2. Tot atunci Samsung a anunțat și noile căști wireless Galaxy Buds Live. Și la începutul anului au fost anunțate noi căști în momentul lansării seriei Galaxy S20, Galaxy Buds+. Acum Samsung dezvoltă noi căști wireless numite Galaxy Buds Sound.

O nouă marcă comercială indică faptul că Samsung își va reînnoi căștile total wireless din nou. Este posibil să primim un set Samsung Galaxy Buds Sound în momentul lansării seriei Galaxy S21 (Galaxy S30).

Cerere de marcă pentru Samsung Galaxy Buds Sound

Pe 6 octombrie 2020, Samsung Electronics a depus o cerere de marcă comercială pentru numele Samsung Buds Sound la Oficiul de Proprietate Intelectuală din Marea Britanie. Cererea depusă la  Intellectual Property Office (IPO) este încadrată în clasa 9 și este descris în amănunțime tipul de căști la care se referă.

Descrierea mărcii comerciale Samsung Galaxy Buds Sound: Căști fără fir pentru smartphone-uri; Căști fără fir pentru tablete; Căști; Căști / căști fără fir purtabile compuse în principal dintr-un player MP3; Căști / căști fără fir care încorporează un senzor pentru a detecta dacă setul cu cască este pornit sau oprit; Căști / căști fără fir care încorporează software pentru furnizarea unui ghid de fitness; Căști fără fir care încorporează software pentru măsurarea distanței, vitezei, timpului, modificărilor ritmului cardiac, nivelului de activitate, caloriilor arse.

Intellectual Property Office (IPO) este organismul responsabil cu drepturile de proprietate intelectuală din UK. Precursorul IPO, Oficiul de Brevete a fost înființat în 1852. IPO este o agenție executivă a Departamentului pentru afaceri, energie și strategie industrială.

Descrierea arată că setul Galaxy Buds Sound va fi fără fir și poate fi utilizat și în scopuri de fitness. De exemplu, căștile vor fi prevăzute cu un ghid de fitness și un software pentru măsurarea distanței, măsurarea timpului, observarea modificărilor ritmului cardiac și obținerea de informații despre numărul de calorii arse.

Posibilă lansare în februarie 2021 cu seria Galaxy S21

Numele „Galaxy” nu este inclus în cerere, potrivit LetsGoDigital. Cu toate acestea, Samsung aplică adesea acest principiu, atunci când solicită o marcă comercială. Putem presupune în orice caz că Galaxy Buds Sound va fi plasat în seria Galaxy Buds – la fel ca în cazul celor trei căști existente (Galaxy Buds, Galaxy Buds+, Galaxy Buds Live).

Cu siguranță nu este de neconceput ca noile căști să fie lansate simultan cu seria Galaxy S21. Aceste smartphone-uri sunt așteptate în luna februarie 2021. La același eveniment, cel mai probabil va fi lansat și Galaxy Z Flip 2, un telefon reînnoit cu clapetă, chiar dacă Samsung nu a confirmat momentan acest lucru.

SURSĂLetsgoDigital