Samsung Galaxy S21 poate oferi o caracteristică majoră din seria Note

457
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung Galaxy S21 poate oferi o caracteristică majoră din seria Galaxy Note, conform unei noi informații apărute online. Potrivit AndroidHeadlines, care preia surse din Coreea de Sud, Samsung se pregătește să anunțe o variantă Galaxy S21 cu suport S Pen.

Varianta Galaxy S21 Ultra 5G, în special, poate accepta stiloul Samsung. Dar pentru a fi clar, se spune că dispozitivul nu va fi livrat împreună cu stylus S Pen. Viitorul port-drapel din seria S21 va susține funcționalitatea, dar S Pen nu va fi inclus așa cum este în seria Galaxy Note.

Posibil ca în viitor Samsung să renunța la seria Note

Seria Samsung Galaxy Note 21 va fi lansată în continuare, cel puțin deocamdată. Sursa menționează, de asemenea, că Galaxy Note 21 este încă în planurile Samsung. Nu ar fi surprinzător dacă compania decide să nu continue cu Galaxy Note 22 sau cu unul dintre modelele viitoare. Faptul că Samsung intenționează să ofere asistență S Pen pentru seria pilot Galaxy S ar putea indica o mișcare în această direcție.

Acum, unii dintre voi probabil vă amintiți un zvon care a apărut cu ceva timp în urmă. Este vorba despre posibilitatea ca gigantul tech coreean să renunțe la seria Note și chiar Galaxy Note 21 să nu mai fie lansată. Ei bine, aceasta este o continuare a acestui fapt, deși acum se susține că seria Galaxy Note 21 va fi lansată.

Samsung a vândut peste 50 de milioane din seria Note între septembrie 2011 și octombrie 2013 la nivel mondial. 10 milioane de unități din Galaxy Note 3 au fost vândute în primele 2 luni ale acestuia. 30 de milioane din Galaxy Note II și 10 milioane din  Galaxy Note original.

Zvonul inițial a sugerat că Samsung ar putea înlocui seria Galaxy Note cu seria Galaxy Z Fold. Se așteaptă ca viitorul smartphone pliabil Galaxy Z Fold 3 să ofere și suport S Pen. Asta ar putea face ca seria Note să fie cumva învechită. Dacă atât seria Galaxy S, cât și seria Galaxy Z Fold oferă suport S Pen, seria Galaxy Note și-ar putea pierde atracția. Acel S Pen a făcut seria Note specială, deoarece acum dimensiunea sa (phablet) nu o mai diferențiază.

Încă nu este clar ce va face Samsung din acest moment

Va fi interesant să vedem ce drum va urma Samsung aici. Seria de smartphone-uri Galaxy Note este extrem de populară pentru companie și preferată de oamenii de afaceri. Mulți oameni cred că ar fi o idee proastă ca Samsung să nu o păstreze. Bineînțeles sunt și persoane de altă părere.

Samsung vinde milioane de telefoane din seria Galaxy Note pe an și probabil că acest lucru nu se va schimba în curând. Telefoanele pliabile sunt noul pariu al companiei, dar sunt încă prea scumpe și mulți oameni încă nu sunt interesați. Lumea e tentată de un Samsung Galaxy Z Fold 2 de exemplu, dar mulți se uită și la preț.

Este posibil ca seria Galaxy Note să dispară la un moment dat, dar probabil că nu va fi anul viitor și cine știe, poate că nu se va întâmpla în anii următori. Conform AndroidHeadlines, lucrurile sunt încă în aer în această privință și poate interveni orice.

Seria Galaxy S21 este așteptată să sosească în primul trimestru al anului viitor. Probabil va fi lansată fie în februarie, fie în martie, ca de obicei. Cu toate acestea, este posibil ca Galaxy Z Flip 2 să nu ajungă alături de telefoanele Galaxy S21.