Noile Samsung Galaxy Buds+ sunt surprinzător de reparabile

581
Sursa Foto: phonearena.com

Noile căști wireless Galaxy Buds+ ale companiei Samsung sunt surprinzător de ușor de reparat. Acest lucru a fost dezvăluit de echipa iFixit care a dezasamblat noul gadget al companiei Samsung. Faptul că orice nou dispozitiv lansat pe piață ajunge la iFixit pentru operații chirurgicale devine la fel de inevitabil ca decesul și impozitele. Dar, este întotdeauna inedit să vedem ce se ascunde în spatele exteriorului elegant al dispozitivelor noastre. Ultima victimă este setul de căști wireless Samsung Galaxy Buds+.

Noul set de căști wireless Samsung a fost anunțat alături de seria Galaxy S20 și Samsung Galaxy Z Flip. Căștile Buds+ au o durată de viață impresionantă a bateriei, peste 11 ore. Dar nu acesta este singurul lucru pe care Samsung l-a îmbunătățit la noul model.

Sunt multe piese care pot fi înlocuite foarte ușor în Samsung Galaxy Buds+

Când iFixit a luat originalul Samsung Galaxy Buds la bani mărunți, echipa care s-a ocupat de aceste căști a considerat că sunt cel mai ușor reparabile auriculare fără fir. Acest lucru a stabilit un standard destul de ridicat în acest domeniu pentru căștile Samsung. Acum a fost rândul noului set wireless Buds+. Și, Samsung a făcut noile căști și mai ușor de reparat! Vedeți mai multe detalii despre noul set wireless Samsung pe pagina noastră din iLoveSamsung!

Căștile Buds+ sunt destul de dificil de demontat, dar odată făcut acest lucru părțile din care sunt compuse pot fi foarte ușor desfăcute unele de altele. Așa cum era de așteptat, bateria a fost actualizată la una de 0,315Wh, dar este încă una standard. În acest fel poate fi foarte ușor înlocuită cu alta de același tip, fără prea multe probleme. Există, de asemenea, drivere noi și unele diferențe în cipuri, dar, în general, nu sunt multe care pot fi schimbate într-un pachet atât de mic.

iFixit este o companie din San Luis Obispo, California. A fost fondată în 2003, ca urmare a faptului că Kyle Wiens nu a găsit un manual de reparații pentru Apple iBook G3. iFixit publică ghiduri de reparații online pentru consumatorii de electronice și gadgeturi pe site-ul său web.

În general, conform PhoneArena, iFixit evaluează reparabilitatea setului Samsung Galaxy Buds+ la 7 puncte (din 10). Cu asta, Buds+ ia medalia de aur pentru „Cele mai reparabile căști fără fir” de la setul original Galaxy Buds, care a marcat doar 6 puncte.

Este o victorie pentru Samsung în raport cu un concurent de calibru în acest domeniu. Pentru comparație, căștile wireless Apple AirPods Pro, au primit un scor de 0 puncte. Acest scor le face practic inutile odată ce bateria sau altă piesă componentă se deteriorează.