Acasă Tablete Samsung Galaxy C5 Pro cu 4GB de RAM reperat pe Geekbench

Samsung Galaxy C5 Pro cu 4GB de RAM reperat pe Geekbench

Samsung Galaxy C5 Pro, a apărut pe Geekbench. Viitorul mid-ranger al companiei Samsung Electronics a efectuat o vizită la site-ul de analiză comparativă, și, de asemenea, a dezvăluit unele din specificațiile sale.

În plus față de acest lucru, telefonul a fost certificat de către TENAA (echivalentul chinez al FCC-ului american) și FCC.

A primit, de asemenea, certificarea Wi-Fi de la Wi-Fi Alliance (WFA).

Galaxy C5 Pro va fi realizat din metal, și va avea un buton de origine fizică sub display, care se va dubla, probabil, ca un scanner de amprente.

Dispozitivul reperat pe Geekbench are numărul de model SM-C5010, care după cum bine știm este Galaxy C5 Pro.

Geekbench este o platformă procesor etalon, care măsoară performanța procesorului și memoriei telefonului, cu un sistem de notare care separă performanța single-core și multi-core, și volumul de lucru și simuleaza scenarii reale. Geekbench este o marcă comercială a Primate Labs Inc. din Toronto, Ontario, Canada. 

Samsung Galaxy C5 Pro va avea un ecran FullHD de 5.2 inch (1920 x 1080), 4GB de memorie RAM și 64GB de stocare internă extensibilă. Aparatul va fi alimentat de Snapdragon 625 pe 64 de biți octa-core SoC, așa cum sa menționat deja.

O baterie de 3.000mAh va fi, parte din acest pachet. Smartphone-ul dispune de o cameră de 16 megapixeli pe față și pe partea din spate. Are conectivitate 4G LTE.

Dispozitivul va măsura 145.7 x 71.4 x 6.95mm, și va avea o greutate de 143 grame. Galaxy C5 Pro va fi disponibil în albastru închis, roz și variante de auriu.

Pe lângă toate cele enumerate mai sus terminalul mai dispune și de o varietate de senzori interni, inclusiv un pedometru și barometru.

Deci, după cum se poate vedea, tot ce mai rămâne pentru Samsung acum este să lanseze acest smartphone, și credem că acest lucru se va întâmpla, probabil, foarte curând dacă ne bazăm pe informațiile de ultimă oră.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...