Samsung Galaxy C5 Pro cu 4GB de RAM reperat pe Geekbench

1401

Samsung Galaxy C5 Pro, a apărut pe Geekbench. Viitorul mid-ranger al companiei Samsung Electronics a efectuat o vizită la site-ul de analiză comparativă, și, de asemenea, a dezvăluit unele din specificațiile sale.

În plus față de acest lucru, telefonul a fost certificat de către TENAA (echivalentul chinez al FCC-ului american) și FCC.

A primit, de asemenea, certificarea Wi-Fi de la Wi-Fi Alliance (WFA).

Galaxy C5 Pro va fi realizat din metal, și va avea un buton de origine fizică sub display, care se va dubla, probabil, ca un scanner de amprente.

Dispozitivul reperat pe Geekbench are numărul de model SM-C5010, care după cum bine știm este Galaxy C5 Pro.

Geekbench este o platformă procesor etalon, care măsoară performanța procesorului și memoriei telefonului, cu un sistem de notare care separă performanța single-core și multi-core, și volumul de lucru și simuleaza scenarii reale. Geekbench este o marcă comercială a Primate Labs Inc. din Toronto, Ontario, Canada. 

Samsung Galaxy C5 Pro va avea un ecran FullHD de 5.2 inch (1920 x 1080), 4GB de memorie RAM și 64GB de stocare internă extensibilă. Aparatul va fi alimentat de Snapdragon 625 pe 64 de biți octa-core SoC, așa cum sa menționat deja.

O baterie de 3.000mAh va fi, parte din acest pachet. Smartphone-ul dispune de o cameră de 16 megapixeli pe față și pe partea din spate. Are conectivitate 4G LTE.

Dispozitivul va măsura 145.7 x 71.4 x 6.95mm, și va avea o greutate de 143 grame. Galaxy C5 Pro va fi disponibil în albastru închis, roz și variante de auriu.

Pe lângă toate cele enumerate mai sus terminalul mai dispune și de o varietate de senzori interni, inclusiv un pedometru și barometru.

Deci, după cum se poate vedea, tot ce mai rămâne pentru Samsung acum este să lanseze acest smartphone, și credem că acest lucru se va întâmpla, probabil, foarte curând dacă ne bazăm pe informațiile de ultimă oră.