Smartphone Samsung Galaxy cu o cameră pop-up pentru selfie

1053
Sursa Foto: @OnLeaks

Samsung nu este și nu a fost una dintre companiile care să se ferească de adoptarea noilor modele de smartphone-uri. Stă dovadă în acest sens numărul mare de brevete de design primite de gigantul tech sud-coreean. Dar, permanent în acest domeniu sunt tot felul de tendințe de design care pot deveni la un moment dat un standard în acest domeniu. Se pare că acum Samsung lucrează la primul său telefon Galaxy cu o cameră selfie pop-up.

Câțiva producători de smartphone-uri – OnePlus 7 Pro și Oppo Reno – au implementat deja pe unele modele acestă cameră sefie pop-up. În 2020, se pare că am trecut de camerele pop-up la găurile din ecran și așteptăm ecranele cu senzorii foto in-display. Dar, Samsung aparent plănuiește să revină la acest design hardware, deoarece acum au apărut fotografii care arată un viitor smartphone Samsung Galaxy cu o cameră selfie pop-up.

Probabil un viitor model din seria Samsung Galaxy A

În fotografiile, via GizmoChina, vedem o abordare de design adoptată de Samsung pe Galaxy A80, dar executată diferit. Ecranul este fără nimic pe el, fără să existe o crestătură sau gaură în el. Marginile laterale de pe acest telefon sunt în cea mai mare parte foarte subțiri, deoarece doar partea de jos de jos este puțin mai groasă.

Viitorul telefon Samsung, al cărui nume este necunoscut, va fi probabil un smartphone mid-range. În fotografii vedem un telefon cu un scaner de amprente pe spate, precum și un modul foto cu trei camere. Mai se află acolo și un bliț LED. Deci, dacă va ajunge cândva pe piață, este posibil ca dispozitivul să nu fie un flagship-ul Samsung Galaxy S. Mult mai mai probabil va fi în gama medie Galaxy A, în care este încadrat și actualul Samsung Galaxy A80. Camera selfie este poziționată aproape central, puțin spre stânga. Este mică, de formă pătrată și apare pe marginea superioară a telefonului.

A fi, sau a nu fi – To be, or not to be, that is the question – este fraza de deschidere a unui monolog, rostită de prințul Hamlet. Monologul face parte din piesa cu același nume de William Shakespeare scrisă în jurul anului 1600. Este una dintre cele mai cunoscute fraze din limba engleză.

Puține informații pentru un verdict „a fi, sau a nu fi” un telefon Samsung

Telefonul are un ecran plat și aflăm că are o diagonală de aproximativ 6,5 inch. Dimensiunile dispozitivului sunt de 183,5 x 77 x 9,2 mm (9,7 cu modulul camerei selfie ieșit). Partea de jos a telefonului are un port USB Type-C, flancat pe o parte de grilajul de difuzoare, iar pe de altă parte de un microfon. Surprinzător, Samsung nu a pus un jack audio pe dispozitiv, dar se pare că există un blaster IR în partea de sus a telefonului. Camera pop-up nu are adaosuri fanteziste, nici măcar un flash LED, așa cum am văzut de la alți producători.

Nu se știe dacă telefonul va fi un dispozitiv 5G sau va fi un telefon 4G. Cu toate acestea, nimic nu împiedică Samsung să lanseze atât o versiune 4G cât și una 5G. Având în vedere că despre existența acestui inedit telefon Samsung am aflat doar din aceste fotografii avem momentan unele rezerve în privința viitorului acestuia.