Galaxy Chromebook 2, un puternic laptop Samsung în lucru

639
Samsung Galaxy Chromebook 2 va avea in curand un urmas
Sursa Foto: via universmartphone.com

Samsung lucrează la o continuare directă a excelentului său Galaxy Chromebook. Detalii foarte multe lipsesc în prezent, dar este pentru prima dată când auzim despre acest laptop de la Samsung. Conform informațiilor acesta este deja în lucru și se va numi Samsung Galaxy Chromebook 2.

Informația provine de la Evan Blass – @evleaks, un blogger proeminent, prin intermediul Universmartphone. Evan Blass s-a referit concret la numele laptopului Samsung Galaxy Chromebook 2. Cu toate acestea, nu au fost publicate și imagini odată cu această informație. Acestea ar trebui să devină disponibile într-un timp relativ scurt.

Galaxy Chromebook 2 cu îmbunătățiri față de modelul original

În ceea ce privește specificațiile, am putea specula că Samsung va actualiza și îmbunătăți tot ce există pe Chromebookul original Galaxy. Principalul punct de vânzare al Chromebook-ului Galaxy original este marca Galaxy. Nu credem că Galaxy Chromebook 2 va fi foarte diferit de originalul Chromebook, dar vor fi făcute mai multe îmbunătățiri în stilul Samsung.

Probabil designul va fi mai cizelat cu îmbunătățiri la specificații și caracteristici, prin împingerea granițelor într-un mod similar cu flagship-urile Samsung din seria Galaxy S sau Galaxy Note, cât mai departe. Primul Chromebook Samsung este foarte impresionant din toate privințele. Calitatea construcției este excelentă și este primul Chromebook din lume cu un afișaj 4K AMOLED (13,3 inch – 33,78 centimetri).

Primele Chromebook-uri au fost produse de Samsung și Acer și au fost lansate la vânzare în 2011. În 2013, 1,76 milioane de Chromebook-uri au fost vândute numai în Statele Unite. Un Chromebook este un dispozitiv care rulează sistemul de operare Chrome bazat pe Linux.

Posibilă lansare la CES 2021 Las Vegas

Singura problemă la modelul original a fost durata de viață scăzută a bateriei. Samsung sigur va rezolva această problemă și ne așteptăm și la o îmbunătățire a memoriei RAM și a stocării. Posibil un 16GB de memorie RAM. Modelul original are un procesor Intel Core i5 de a 10-a generație, susținut de 8GB RAM și 256GB stocare. Designul în sine, în plus față de livrarea cu un stilou S Pen, este la nivelul următor. Laptopul măsoară doar 9,9 mm și vine în culorile Mercury Grey și Fiesta Red. Are camere duble orientate spre interior și spre exterior, suport Wi-Fi 6 și Bluetooth 4.0 și încărcare rapidă de 45W. Este fără îndoială unul dintre cele mai bune Chromebookuri create vreodată.

Chromebook-ul original Samsung a fost lansat la CES 2020. Prin urmare, este evident că Samsung ar putea anunța noul gadget tot acolo în 2021. Consumer Electronics Show Las Vegas are loc la mijlocul lunii ianuarie 2021 în perioada 11 – 14 ianuarie.